Ultima actualizare: azi, 14:47
Locale

FOTO. Doi jandarmi au salvat de la moarte un bărbat. Au intrat într-o casă cuprinsă de flăcări

Luni, 9 aprilie, în jurul orei 08:20 în timp ce se deplasau spre domiciliu după ieşirea din serviciu, plutonier major Băbuţ Zoltan şi plutonier major Tuşer Gavril, ambii din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi, au observat la intrarea în localitatea Tăşnad faptul că dintr-o casă ieşea foarte mult fum.

Aceştia au oprit maşina şi au intrat în curtea casei unde se afla o persoană de sex feminin pe care au întrebat-o dacă este cineva în casă, aceasta le-a spus că da după care cei doi jandarmi au intrat în casă, iar în pod l-au găsit pe proprietar care încerca să stingă focul. Jandarmii l-au scos pe bărbat din casă deoarece viaţa acestuia era pusă în pericol datorită faptului că acoperişul luase foc şi se degaja o cantitate mare de fum, iar pericolul ca acesta să se intoxice cu monoxid de carbon era foarte mare.

De asemenea jandarmii au mai scos din casă şi o butelie, după care au întrerupt curentul şi au solicitat ajutorul pompierilor prin apel 112.

Ajunşi la faţa locului pompierii au stins incendiul, proprietarului i s-au acordat îngrijiri medicale şi din fericire s-au înregistrat doar pagube materiale. Se pare că incendiul a pornit de la un foc lăsat nesupravegheat în baia locuinţei.

Sursa – Jandarmeria Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.