Ultima actualizare: azi, 22:28
Locale

VIDEO. Grevă la GP Sofa! Zeci de oameni au scandat în curtea fabricii!

Grevă la GP Sofa! Zeci de angajaţi ai fabricii de canapele GP Sofa au întrerupt lucrul în această dimineaţă. Oamenii s-au adunat după bariera de la intrare în unitate, şi în faţa birourilor au cerut să vorbească cu şefii.

Întrucât aceştia nu au apărut imediat ce muncitorii au cerut, oamenii au scandat “Haideţi jos!”.

Muncitorii sunt revoltaţi de faptul că nu şi-au primit salariile. Este cunoscut faptul că la această unitate plata muncitorilor întârzie sistematic. Nici bonurile de masă nu le sunt acordate la timp.

Firma a intrat în insolvenţă, având probleme financiare.

Acum, se anunţă un val de demisii.

Vom reveni cu detalii.

 

10 comentarii

 1. Tarabostes Răspunde

  Tipic romanesc,tipic italian !! Adica ,daca nu-si bate joc de tine patronul roman,isi bate joc cel italian !! Asta au ”castigat” romanii lasandu-se impuscati in ’89,bataie de joc si saracie,iar cei care i-au manipulat sunt bine mersi, bogati, si ii doare exact in cur de fraieri !!

 2. Robert Răspunde

  Verificatii conturile de la firmele lui fantoma din strainatate sa vedeti cum a capusat statul Roman este plin de bani si efectiv nu vrea sa dea banii la oameni ,dar daca i se permite sa faca in continuare prostii chiar si asa in insolventa asta este ne meritam soarta sa nu uitam el este Italian el a inventat gaura in macaroana.

 3. amygos Răspunde

  Sunteti prost informati!Tichete de masa nu se mai dau de anul trecut!Nu s-au primit banii pe luna februarie si martie!Pe februarie s-a dat doar un avans!
  Sunt multi care au demisionat din cauza ca nu si-au primit banii!Patronul vrea sa trimita acum un numar de angajati in somaj tehnic.
  Pentru cine nu stie,somajul tehnic e de maxim trei luni dupa care fabrica trebuie sa ia o decizie.Din cate stiu patronul nu vrea sa trimita oamenii in somaj normal pentru ca ulterior nu mai poate face angajari un an de zile!
  Vedem ce urmeaza,dar viitorul e sumbru la firma asta!…

 4. Mae Răspunde

  Cazo Cazo mafia italiană !!! O dat șpagă 1 milion de euro PTR hală !!! A încasat bani nu a plătit furnizorii și acuma face faliment S-o așa a rămas cu 9 milioane de euro !!!! Toată 10 mil euro gaură !!!! Bravo GP Sofa !!!!

 5. DRIVER Răspunde

  O firma de nimic.

 6. y Răspunde

  Asta e un banc.
  Doi patroni vorbesc.
  -Tu de când nu ai plătiti pe munictorii tăi?
  -De vreo 3 luni. Dar tu?
  -Și eu de vreo 2.
  -Și mai vin la servici.
  -Mai vin.
  -Măi, mi-a venit o idee! Ca să mai scoatem niște bani ar trebui să le vindem bilete de intrare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.