Ultima actualizare: ieri, 21:37
Locale

FOTO. Donație de suflet. Tinerii Rotaract au donat instrumentar medical pentru Spitalul Județean

Asociația Club Rotarcat Satu Mare a donat azi, marți, 3 aprilie, Spitalului Județean Satu Mare, materialele achiziționate în urma campaniei ”O cană de fericire”, desfășurată pe durata sărbătorilor de iarnă.

Tinerii din Rotaract au donat un instrumentar medical complex, constând din pensă laparoscopica traumatica 10 mm, 2x Pensa laparoscopica de disectie 5 mm, 2x Pensa laparoscopica tip aligator 5 mm, Maner pensa laparoscopica, insert pensa laparoscopica tip aligator 5 m, Insert foarfeca laparoscopica 5 mm, Cablu monopolar pentru ele trocauter. ,,Vreau să mulțumesc încă o dată celor care au avut acest demers, iar celor care vor lucra cu aceste instrumente le doresc să le folosească cât mai puțin dar cât mai cu folos”, a declarat managerul Spitalului Județean Satu Mare, Adrian Marc.

,,Această donație vine în urma proiectului ”O cană de fericire”, suntem la a 4-a ediție și, ca în fiecare an, donațiile merg către Spitalul Județean Satu Mare. Valoarea donației se ridică undeva la 5.000 de euro. Le mulțumim tuturor sătmărenilor și sperăm ca ediția cu numărul 5 să fie una peste așteptări”, a declarat președintele interimar al Rotaract Satu Mare, George Hotca.

Instrumentarul a fost achiziționat cu sprijinul sătmărenilor și a sponsorilor care au susținut proiectul caritabil „O Cană de Fericire 2017 – Ediția a IV-a”.

 

3 comentarii

  1. Badescu Răspunde

    Cat de constipat sta marele manager, concentrat la maxim sa dea impresia ca si intelege ceva din ce este pe masa aia! Alt parasutat intr-o functie cu care nu are nici o treaba!

  2. Johny Cash Răspunde

    Mai bine nu spun nimic despre când a fost bigboss la Protecția Copilului. Mare ”specialist” și mare ”caracter” și acolo.

  3. Garuboz Răspunde

    Da io crescut bendeu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Contrabandist condamnat la 2 ani de închisoare

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au soluționat la data de 2 aprilie a.c., mandatul de executare al pedepsei...

Închide