Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Puțini dar interesați de joburi. Tinerii dornici de muncă au analizat oferta generoasă a angajatorilor

În goana de ștampile, ,,procedeu” care a cam caracterizat Bursa Locurilor de Muncă în ultimii ani, în această dimineață, tinerii sătmăreni i-au dat la o parte pe cei fără chef de muncă și au reprezentat acea gură de oxigen de care are nevoie un astfel de eveniment.

Cu toate că, dacă îi excludem pe ,,vânătorii de ștampile” care de altfel și-au făcut treaba în primele două ore de la deschiderea Bursei, numărul participanților a fost unul redus, acei câțiva tineri interesați de joburi au transformat evenimentul într-unul cel puțin interesant.

La această ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare, au participat zeci de agenți economici ce au avut de oferit sute de locuri de muncă în diverse domenii.

 

15 comentarii

  1. Ong Răspunde

    SUB 2200 RON NET PE LUNA DUPA 8 ORE PE ZI NICI NO SA VA GASITI PE NIMENI . SA TERMINAT CU SALARII MIZERABILE.
    SA LUCREZE PATRONII PT SALARIUL MINIM PE ECONOMIE !!!!!!!

    • dorel cetatean Răspunde

      Poate cand au avut varsta ta sau a acelor tineri din fotografie, patronii pe care azi pari sa-i dispretuiesi, au lucrat si ei pe salriul minim pe economie, si incet, incet s-au ridicat, au acumuat experienta, au avutr sansa, au muncit foarte foarte mult, au investit multi bani si fara sa-si dea seama au ajuns hulitii patroni, care platesc din afacerile lor (da, din profit ca de aia lucreaza firmele lor) pensia bunicilor tai, sanatatea ta sau a copiilor tai etc. Cam asa stau lucrurile, si a fi bine sa avem putin respect fata de munca in general si da, fata de patroni in particular daca vrei tu…

      • y Răspunde

        Aici te referi, mă gândesc, și la italianul cinstit cu canapelele, care face bani la noi de 20 de ani și a lăsat sute de oameni cu ochii în soare? Sunt de acord că nu trebuie generalizat, dar majoritatea patronilor autohtoni au ajuns acolo pe șmecherii sau au un vânt puternic din spate (asta ca să nu formulez mai drastic). Și peste tot politicul e băgat la ei. Altfel nu primesc contracte.

    • Unu' Răspunde

      @ONG: Cam cât crezi tu că produce un începător, pentru a realiza și profit firmei angajatoare, și a lua și acel salariu decent despre care vorbești?

  2. y Răspunde

    Eu vă propun să reveniți cu băieții ăia simpatici din poză, să vedem dacă lucrează și unde. Pentru că majoritatea lor nici nu coboară din pat pentru un salariu sub 1000 euro.

  3. erogirg Răspunde

    cei de la dracimaier isi cauta sclavi?

  4. dorel cetatean Răspunde

    Poate cand au avut varsta ta sau a acelor tineri din fotografie, patronii pe care azi pari sa-i dispretuiesi, au lucrat si ei pe salariul minim pe economie, si incet, incet s-au ridicat, au acumulat experienta, au avut sansa, au muncit foarte foarte mult, au investit multi bani si fara sa-si dea seama au ajuns hulitii patroni, care platesc din afacerile lor (da, din profit ca de aia lucreaza firmele lor) pensia bunicilor tai, sanatatea ta sau a copiilor tai etc. Cam asa stau lucrurile, si ar fi bine sa avem putin respect fata de munca in general si da, fata de patroni in particular daca vrei tu…

  5. DACIAN Răspunde

    SALARIUL DECENT INCEPE UNDEVA LA 2300-2500 RON NET PE LUNA ( 40 ORE PE SAPTAMANA ) LA INCEPATORI SI 3000-3500 RON NET PE LUNA LA SPECIALIZATI, BINE INTELES FARA ORE SUPLIMENTARE !!!!!!!!!!!!

    • Unu' Răspunde

      Și cam ce oferi tu pentru acel salariu? Cam care ar trebui să fie aportul tău pentru a încasa un asemenea salariu?

  6. satmarean Răspunde

    E foarte usor sa huliti. De ce nu incercati sa va deschideti o afacere si vedeti cit e de usor. Stiti cit platesc patronii impozit la stat pentru fiecare angajat?? Sa stiti ca salariile se dau pe munca prestata nu pe necesitati. Pe nici un patron nu-l intereseaza de cati bani ai tu nevoie ca sa traiesti. Il intereseaza ce sti tu sa faci pentru ca el sa te plateasca. E clar. Si va mai spun ceva. Toate ajutoarele sociale( care nu existau pe vremuri) se dau din impozitele platite. E simplu sa stai acasa si sa te plingi ca esti prost platit cand tu n-ai habar sa faci nimic,dar astepti ajutor de somaj si indemnizatie pentru 100 de copii ( pe care i-ai facut ca asta stie oricine sa faca). Daca nu ar trebui platite atat de multe impozite si patronul ar putea sa dea salarii mai mari,sau ar putea scolariza angajati.Hulesc numai cei care n-au chef sa lucreze. Nu mai sunt scoli profesionale care sa te invete o meserie. Termini liceul si n-ai habar de nimic dar nici nu-ti mai convine sa o iei de jos ,ca doar esti domnisor de 18 ani cu liceul. Si atunci te plangi si critici.

    • DACIAN Răspunde

      DACA E ASA DE GREA CU AFACERILE DUTE SI DESCHIDE IN ALTA TARA …………NU BATE JOC DE ANGAJATI TAI.

      • Unu' Răspunde

        Îți spun eu sigur, la firma la care lucrez eu, tu n-ai nici o șansă de angajare! Încearcă la câteva CAP la spălat coada vacii înainte de muls!

        • DACIAN Răspunde

          ma da mandru esti ca lucrezi mult pe bani putin………………pai atunci lucra mult si bine….
          eu incerc sa deschid ochi oamenilor sa nu va lasa umiliti , iar tu esti mare filozof ……
          lucra gigi pt salar minim pe economie

      • Norick Răspunde

        Daciane, frate vad ca ai pretentii mari, dar valoarea ta este pe la zero. Asta iti spun fara suparare, asa pe prieteneste… Mai bine vin-o jos pe Pamant si invata pana nu este prea tarziu… ☺️ ? ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.