Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTOGALERIE. Au fost reluate lucrările la ,,Autostrada Codrului”

Au fost reluate lucrările de modernizare a drumului județean DJ 193A. Acestea se desfășoară pe tronsonul de drum Satu Mare – Amați – Rușeni – Tătărești – Necopoi – Homorodu de Jos -Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodișa – Socond – Rătești. 

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare a verificat ieri, 25 aprilie, modul în care se desfășoară lucrările care au început în anul 2017 și au fost reluate în urmă cu două săptămâni. Reprezentantul administrației județene și cel al Direcției Tehnice din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean, s-au întâlnit pe amplasamentul lucrărilor cu dirigintele de șantier și responsabilul tehnic cu execuția lucrării, pentru a  clarifica unele aspecte privind ritmul de execuție a lucrărilor și calitatea acestora.

Reamintim câteva caracteristici tehnice ale obiectivului de investiții: lungimea drumului care va fi modernizat este de 48,2 km, în profil transversal platforma drumului va fi de 8 metri, vor fi executate 120 bucăți podețe transversale, 135 intersecții cu drumuri laterale, 1210 accese la proprietăți și lucrări de semnalizare rutieră orizontală și verticală constând din marcaje și indicatoare rutiere.

Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar executantul lucrării este Tehnic Asist SRL. Conform contractului, lucrările trebuie încheiate la finele anului 2019.

6 comentarii

  1. dan Răspunde

    Se uita si ei ca broasca la bordura! Ce inteleg ei din ce e acolo? “Reprezentantul Direcției Tehnice”! Si-a facut si ala un foisor in curte si acum se crede inginer si numa’ bun sa fie “Reprezentantul Direcției Tehnice din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean” . :)))) Vai de mama noastra! Daca nu era interesul sa mai muste niste bani firma de casa , se facea “autostrada’ aia la pastile cailor

    • Bogu Răspunde

      Ai dovezi cu privire la afirmatiile tale si ma refer la calificarea si diploma de inginer a Reprezentantul Direcției Tehnice? Eu cred ca te afirmi ca babele cu 4 clase de la piata. Drept concluzi nu ai facut o facultate serioasa sau ai facut una de dregul diplomei.

      • dan Răspunde

        Ce dovezi vrei? Uita-te ce drumuri bune avem in judet! Uita-te in ce situatie jalnica e judetul asta! Stie toata lumea cum se ajunge pe posturile alea! Daca intr-adevar era un inginer stralucit,mergea in privat unde remuneratia este mult mai mare. Din pacate pe toate aceste posturi din institutiile publice ajung oameni ,in cel mai bun caz, mediocri,care nu au reusit sa se afirme in privat. BOGUle vezi-ti de scaunul ala cald in care iti scufunzi curul in fiecare zi lucratoare si esti platit la zi din banii contribuabililor, si nu te arunca in comentarii! Esti patetic!

  2. Ioan Răspunde

    Domnilor de la CJ facem drum prin padure si pe pasune. Foarte bine daca acesta este interesul judetului. Dar va rog faceti ceva si cu drumul Socond Soconzel fiindca este sub orice critica.Cred ca ar trebui sa reparati ce este de reparat sa fie circulabil si apoi sa construiti drumuri prin paduri.

  3. Comisarul Răspunde

    @Ioan, pentru că tu ești din Socond ?

  4. pop gheorghe Răspunde

    e vorba de Socond, Cuta ,Hodisa si Soconzel si alti care circula pe drumul cu gropi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.