Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Bătaie ca în ring! Elev făcut KO de un coleg karatist

O agresiune între elevi s-a înregistrat zilele trecute la Liceul Teoretic Carei. Un elev de clasa a XII-a a ajuns la spital în urma unei lovituri aplicate la nivelul feţei de către un elev mai mic, în vârstă de 15 ani, pe fondul geloziei. Cazul a ajuns la Poliţie, care ar fi deschis un dosar penal pe numele agresorului, scrie Opinie de Carei.

Potrivit surselor, un elev în vârstă de 15 ani, din clasa a IX-a sau a X-a, i-a aplicat o lovitură la nivelul feţei unui coleg de liceu, elev în clasa a XII-a. Agresiunea a avut loc în cursul zilei de marţi, pe fondul geloziei. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei, de unde a fost direcţionată spre Spitalul Judeţean Satu Mare. În prezent, elevul agresat este înafara oricărui pericol. Şocaţi de starea în care se afla victima, angajaţii spitalului au anunţat imediat Poliţia, care ar fi deschis un dosar penal pe numele elevului bătăuş.

Sursele afirmă că elevul agresor ar fi practicant de arte marţiale, acest lucru putând explica efectul puternic al loviturii pe care i-a aplicat-o colegului său mai în vârstă. Aceleaşi surse afirmă că elevul agresor ar fi fost autorul vandalizării toaletei unui bar din Carei. După ce patronul barului a postat pe Facebook o somaţie însoţită de poze cu stricăciunile provocate, elevul şi-a recunoscut faptele şi a achitat contravaloarea pagubelor.

”Așteptăm să discute între ei părinții celor doi elevi, poate se împacă părțile între ele. Comisia de disciplină se va întruni în data de 2 mai pentru a decide măsurile care se impun. În mod clar elevul agresor se va alege cu nota șapte la purtare”, a declarat Zsido Sandor, directorul Liceului Teoretic Carei.

Sesizată de angajații Spitalului, Poliția Carei a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe.

”Poliția Carei s-a sesizat în acest caz și a deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Deocamdată nu avem înregistrată plângere din partea elevului agresat. În funcție de evoluția victimei se va soluție prin Parchet”, a declarat subcomisarul Ioan Copil-Lăpuște, comandantul Poliției Carei.

Sursa – opiniedecarei.com

2 comentarii

  1. Yy Răspunde

    “În mod clar elevul agresor se va alege cu nota șapte la purtare”. Sunt sigur ca o sa fie absolut devastat de aceasta pedeapsa.

  2. Bogu Răspunde

    Pe fondul geloziei?! Cei doi erau “partereni”, daca sti ce zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.