Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

FOTOGALERIE. Un Setter Englez, câștigător suprem la International Dog Show Satu Mare 2018

Un superb exemplar din rasa Setter Englez este marele câștigător al International Dog Show Satu Mare 2018. Eleganța și abilitățile grațiosului patruped au impresionat juriul, acesta din urmă desemnându-l câștigător suprem al acestei ediții a competiției.

International Dog Show Satu Mare 2018, ce a avut loc weekend-ul acesta, s-a încheiat în aplauzele mulţimii care a asistat timp de două zile la un adevărat maraton canin. Sute de câini din toate colţurile lumii au făcut deliciul publicului, organizatorii arătându-se mai mult decât satisfăcuţi de reuşita evenimentului.

Concursul s-a încheiat cu victoria unui Setter Englez care a demonstrat, pe parcursul celor două zile, abilităţi remarcabile şi s-a detaşat în fruntea clasamentului, punând mâna pe marele premiu din cadrul Supreme Best in Show. De asemenea, un câine din rasa Terra Nova a fost votat cel mai frumos exemplar din judeţul Satu Mare.

Peste 700 de câini din cele mai spectaculoase rase din lume au participat la superba competiție organizată pe stadionul Someșul din municipiul Satu Mare. Juriul Dog Show a fost format din personalităţi din domeniul culturii, chinologiei şi invitaţi speciali, veniți de peste hotare, din țări precum Ungaria, Italia, Ucraina, Portugalia, Danemarca, Slovacia și Polonia.

 

 

 

Un comentariu

  1. radu Răspunde

    Asta a fost concurs INTERNATIONAL??? Nu s-a prezentat nimic in engleza. A fost un concurs romano-maghiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.