Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Noi restricții de circulație în municipiul Satu Mare. Strada Ștefan cel Mare intră în reabilitare

Primăria Municipiului Satu Mare anunță demararea lucrărilor de reparații pe strada Ștefan cel Mare, pe o portiune placată cu piatră cubică, în apropiere de Piața Jean Calvin.

Astfel, începând de vineri, 20 aprilie și inclusiv sâmbătă 21 aprilie, ca  urmare a acestor lucrări de reparați, se vor impune restricții de circulație atât pentru mijloacele de transport public, cât și pentru celelalte autovehicule.

Ca urmare a reglementărilor de circulație, Transurban Satu Mare anunță următoarele modificări de trasee:

LINIILE 1 ȘI 15:

PLECARE:  POD GOLESCU – STR. PETŐFI SÁNDOR (STAȚIE PROVIZORIE) – CASA DE MODĂ – CALEA TRAIAN – GARA

ÎNTOARCERE: GARA – CENTRUL VECHI – CASA ALBĂ – PIAȚA MARE -POD GOLESCU

LINIA 16 – POD GOLESCU – STR. PETŐFI SÁNDOR (STAȚIE PROVIZORIE) – CASA DE MODĂ – CALEA TRAIAN – BULEVARDUL V. LUCACIU

ÎNTOARCERE: 14 MAI – CENTRUL VECHI – CASA ALBĂ – PIAȚA MARE -POD GOLESCU.

LINIILE 13, 18 ȘI 29

PLECARE: POD GOLESCU – STR. PETŐFI SÁNDOR (STAȚIE PROVIZORIE) – CUZA VODĂ (BOTIZULUI)

ÎNTOARCERE: CENTRUL VECHI – CASA ALBĂ – PIAȚA MARE -POD GOLESCU.

Primăria anunță faptul că pe parcursul derulării lucrărilor se va circula alternativ pe o singură bandă de mers.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

 

 

18 comentarii

  1. Ali Răspunde

    este foarte bine ca intra in re-abilitare . dar imi amintesc ca nu prea demult a fost “abilitata” ! nema garantie , ceva , parca pe vremea lu’ “szeretem a varos” ( a se citi iulius iles ) se intampla asta . dar deh , avem bani de vanturat !

  2. liv Răspunde

    in satu mare se arunca banii pe apa somesului,vezi reabilitarea drumurilor stefan cel mare ,drum carei ,pod decebal,unde este garantia?

    • y Răspunde

      Acum vrei să-ți spună exact care jeb, aia din dreapta sau aia din stânga? Eu cred că sunt prea multe jeburi deja, de aia arată orașul ca după război.

      • Norick Răspunde

        Este cea mai naşhpa variantă : se lucrează foarte încet , foarte scump , în schimb calitatea este foarte foarte slabă… ,-) :-)))

        • y Răspunde

          Bine că până când nu s-a atins nimeni de drum a rezistat 100 de ani. Calitatea muncii de pe vremea K.u.K.

          • Norick

            Asta-i adevarat , dar sa nu uitam, ca aglomeratia in ultimii 10- 15 ani a crescut semnificativ , iar drumul respectiv a fost proiectat pentru carute , max. 2 – 3 masini pe saptamana…. :-)))

  3. y Răspunde

    @Norick, exact asta-i baiul. Ce drq caută ditamai traficul în centru? Și de ce nu se pot obliga magazinele să respecte un minim de orar de aprovizionare? Aviz Unicarm la colțul de la Casa Albă și nu numai ei. Traficul trebuie scos complet din centru și urgent construite parcări etajate. Nu vorbit. Făcut. Că din vorbe și promisiuni e plin padlașul.

    • Norick Răspunde

      Corect!
      Dar cu cine??? ?

      • matroz Răspunde

        Pai a facut Solschi cateva sute de parcari sub parcul Central,Gyusi n-a facut ca nu si-a propus iar marea majoritate sunt facute sub conducerea inteleapta a lui musiu Gabor……….Si de fapt la ce trebuie parcari?Datorita politicii alesilor nostri si la ce preturi sunt,nici nu-i nevoie!Sunt goale cele existente!Dar facem piste de biciclete spre Noroieni,Satmarel si ce-o mai fi visand inteleptul conducator!

        • Norick Răspunde

          @matroz : chiar spui ceva. ☺️ De Viorel nu am mai auzit de ceva ani buni… ☺️ ?

          • y

            @Norick, își vede de meseria lui de dascăl. Bine face. Și-a cam băgat picioarele în politică. Probabil are motive întemeiate. Această ”meserie” nu e pentru oameni cu capul pe umeri și cu niște urme de coloană vertebrală. Eu de ex. personal n-o să iert niciodată faza când iudemere a făcut front comun cu pedeleul lui Băse și au tăiat salariile cu 25%. Că cică ar fi criză economică.

          • Norick

            @y : asta n-am știut. Aproape ca am și uitat de el… ☺️ ?

  4. Gyuri Răspunde

    @y,Băse,unicul preşedinte,un adevărat bărbat de stat!Putea şi el să dea că nu dădea de la el că nici Dragnea nu dă de la el.Ce i-o fi venit?

    • y Răspunde

      @Gyuri, Băse e un adevărat bărbat, un macho, da nu este un bărbat de stat. Este un șmecher de Dâmbovița (pardon Constanța) care e ca o pisică și tot timpul cade în picioare. Uns cu toate alifiile și susținut probabil de niște structuri. Un fel de Putin românesc.

  5. y Răspunde

    Iar referitor la Dragnea, el încearcă să dea cât mai puțin pentru că atunci se poate fura mai mult. Și campanie pentru alegeri prezidențiale va fi doar la anul. Ori cum românul are memorie scurtă și reține doar ce a primit recent, nu are nici un motiv să fie darnic.

  6. Oioioi Răspunde

    Domn primar, daca tot sunteti la capitolul astupat petele!
    Cu pata neagra care se gaseste la 2 pasi de primarie, parcarea “la pietre”, situata in spatele BCR catre strada Decebal, Eminescu si Profi nu se poate face nimic???

    • Unu' Răspunde

      Ba da! Tocmai se pregătește construcția unui bloc pe locul respectiv! Asta voiai să afli, așa-i?!?
      Toată zona aia e teren privat, primăria nu poate face nimic! Și când vor începe proprietarii să construiască să vezi ce jale va fi! Vor dispărea zeci de locuri de parcare gratis!

      • cârcotaş Răspunde

        Nu pot cred că nu-i duce mintea pe edili să exproprieze acel loc pe motiv de utilitate publică!Uite aşa se pierd ocaziile de a avea un urbanism coerent şi funcţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.