Ultima actualizare: azi, 16:34
Locale

Organizatorii Rally Raid au cerut închiderea sensului din Piața Libertății. Primăria a refuzat!

Primăria Municipiului Satu Mare a decis mutarea locului de desfășurare a expoziției auto organizate cu prilejul etapei de la Satu Mare a Campionatului Național de Rally Raid.

Organizatorii au cerut ca în perioada 4-6 mai să fie închisă circulația în Piața Libertății, în zona Catedralei Romano-Catolice și a Hotelului Dacia. Astfel, la propunerea primarului Kereskényi Gábor expoziția auto se va amplasa în fața Catedralei Romano-Catolice, iar parcul service pe str. 1 Decembrie, soluții acceptate de organizatori.

Primăria nu a dorit să pună piedici unui eveniment atât de important la care și-au anunțat participarea cei mai mari dealeri auto din România, însă a considerat că desfășurarea acestui eveniment NU trebuie să provoace disconfort sătmărenilor.

Un comentariu

  1. Norick Răspunde

    Incercati sa trageti de timp cu expozitia asta. Nu de alta , dar sa fie inchisa o data circulatia in centrul orasului… :-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Noi restricții de circulație în municipiul Satu Mare. Strada Ștefan cel Mare intră în reabilitare

Primăria Municipiului Satu Mare anunță demararea lucrărilor de reparații pe strada Ștefan cel Mare, pe o portiune placată cu piatră...

Închide