Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Primăria continuă lupta împotriva căpușelor. Apel către sătmăreni să-și curețe terenurile

Primăria Municipiului Satu Mare a cerut Societății Naționale CFR, celor de la ANIF, precum și altor mari proprietari de terenuri din municipiul Satu Mare să demareze acțiuni de dezinsecție (combatere a căpușelor, etc.) pe proprietățile pe care le dețin.

Fără acțiuni similare din partea acestora, operațiunea de combatere a căpușelor demarată săptămâna trecută de municipalitate nu va avea efectul scontat.

Totodată, Primăria face un apel și la locuitorii municipiului Satu Mare care trebuie să procedeze la fel pe proprietățile lor.

Conform Regulamentului de organizare și funcționare a Serviciului pentru activități deratizare, dezinsecție și dezinfecție, persoanele fizice și juridice care dețin spații construite, indiferent de destinație, curți și/sau terenuri virane sau amenajate, instituții publice, sunt obligate să asigure efectuarea operațiunilor periodice de salubrizare, dezinsecție și deratizare.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului satu Mare

 

 

 

3 comentarii

  1. DACIAN Răspunde

    BRAVO BAIETI ……..SI LA BECI PUTETI INTRA…

    • abc Răspunde

      Acțiune împotriva căpușelor, nu împotriva țânțarilor. Căpușe nu-s în beciuri. Dar ai dreptate și împotiva țânțarilor ar trebui pentru că deja ne bâzâie seara pe la ureche.

      • Unu' Răspunde

        Sper că nu e ceva insecticid făcut special pentru căpușe!, așa că sigur omoară și țânțarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.