Ultima actualizare: azi, 08:53

Locale

VIDEO. Cum se mătură străzile în Satu Mare. Angajatul Florisal care simulează munca

Unii angajați ai Florisal nu își prea iau în serios treaba și se rezumă doar la treburi de mântuială, deoarece, cel mai probabil, trecerea timpului și terminarea orelor de muncă sunt mai importante decât orice. O sătmăreancă a surprins zilele trecute în trafic cum un angajat al companiei de salubritate din Satu Mare a măturat străzile orașului într-un mod de-a dreptul incredibil, lăsând în urmă praf și nimic altceva.

,,Vineri 20 Aprilie 2018, in Satu Mare pe strada Bujorului, cam așa se mătura. Pur și simplu m-am întors cu mașina ca să o pot filma pe această femeie. Angajat Florisal”, este mesajul sătmărencei.

 

 

9 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Fix pix…..voi doar sa platiti taxa, restul e treaba citimanajerului

  2. Kereskenyér Răspunde

    Chiar in zona lui Silaghi? Inacceptabil. ???
    Oricum așa cred ca se face treaba precum și nevasta lui parchează cum ii convine, inclusiv pe trecerea de pietoni de lângă jaful ei de magazin de rongyuri cumparate din Italia și re-etichetate cu așa-zisul ei brand de tot rahatul.

  3. 123 Răspunde

    caz general valabil in toate cazurile pe unde trece florisalul

  4. Omu Răspunde

    Mai ales cu tractorasu ala din vremea lui Ceau….

  5. Dr. Alban Răspunde

    Nu tie rusine proasta dracului ce esti…oare BMW acela X model nou din ce dracu a fost luat ..iti zic eu din furat la nivel mare.
    O data va veni si vremea voastra, cand va trebui dat socoteala acolo sus, gunoaielor.
    Va legati de un om simplu amarat care matura ptr o bucata de paine ..dar voi ca ati furat milliarde NU conteaza!!

  6. mipudeco Răspunde

    De cate ori sufla un pic de vant, o gramada de crengi ajung pe jos. Uneori sunt si ramuri rupte de furtuna. Poti astepta luni intregi, nimeni nu le aduna. De ce? In grija cui sunt crengile cazute pe iarba, ca la container nu le poti pune.

  7. Vasile Răspunde

    Sclavilor, rapid la caserie si plati-va taxele de salubrizare sa aiba Sile de unde sa-si achite impozitul pentru iahtul si vila din Monaco. Recent l-a rezolvat si DNA cu o clasare la cea de seara pentru prelungirea contractului.

  8. dr deji Răspunde

    e usor de comentat,dar voi stiti ca se intampla lucruri foarte grave la florisal in domeniu administrativ,de exemplu ca muncitorii nu primesc bani pt concedii medicale sau ca li se spune ca primesc salarii diminuate ca au fost putine zile lucratoare pe cand bietii muncitori au doar 4 zile lbere intr-o luna,si …

  9. Moldovan Gavrilă Răspunde

    de vină este bene ficiarul Primăria Satu Mare și conducerea Florisal SA care nu verifică calitatea lucrărilăr și plătește lucrări nexecutate sau executate de mîntuială din bani publici ca de exemplu;
    Pe str. Ambudului colț cu str. ganea din cart. Carpați ll nu s-a mai măturat din toamnă, gardul viu nu este tuns ne acoperă geamurile,etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.