Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Provocare de zile mari: Un sătmărean va merge cu bicicleta de la Constanța la Satu Mare

Omul de afaceri din Satu Mare, Marius Bucureştean, dă costumul de director pe echipamentul de biciclist pentru provocarea vieţii lui. Acesta va merge cu bicicleta de la Constanta la Satu Mare.

Marius Bucureşteanu este un prosper om de afaceri din judeţul Satu Mare, care a cunoscut succesul în domeniul preluării de fier vechi şi a prelucrării lui. Dacă în viaţa profesională a reuşit, i-a rămas o provocare pe care nu a putut să o îndeplinească, o cursă de anduranţă cu bucicleta, de la Constanţa la Satu Mare, scrie ziuanews.ro.

„Eu acum 20 de ani mi-am propus să fac cursa asta, atunci aveam altă condiţie fizică. Acum eu nu am fizic de biciclist, dar am dorinţa asta de a reuşi, de a realiza visul acesta pe care îl amân de 20 de ani şi am considerat că aniversarea de 40 de ani este o ocazie bună pentru aşa ceva. Acum am totul pregătit, bicicleta cu care voi merge este undeva la 1500 de euro, deci nu e vârf de gamă. Am şi una de rezervă în caz că se întâmplă ceva cu asta. Voi porni de la Constanţa la Satu Mare tocmai pentru motivarea psihologică, că pedalezi mai motivat când e îndrepţi spre casă. Am făcut rezervările peste tot şi inclusiv ştiu şi ce voi mânca acolo unde voi ajunge, ce mănânc dimineaţa, ce îmi pun cu mine pentru după masă”, a declarat Marius Bucureștean pentru ziuanews.ro.

Marius anunță că și-a propus ca în aproximativ 3 zile să ajungă la Satu Mare.

„Mi-am programat să ajung în trei zile acasă. Pornesc în 9 mai şi ar trebui să fiu în 11 mai acasă. Mi-am luat şi o zi de rezervă să zicem aşa, ziua de 12 mai, când am şi aniversarea celor 40 de ani. Atunci e termenul limită de ajuns acasă, pentru că după masă mă aşteaptă acasă vreo 30 de invitaţi, deci nu pot să dau greş. Voi pedala în fiecare zi câte 15 ore, cu începere de la ora 6 dimineaţa, cu câte o pauză la fiecare 3-4 ore. Repet, eu nu sunt biciclist, sunt un om normal, rămâne de văzut dacă voi putea rezista”, a mai afirmat biciclistul pentru sursa citată.

Sursa – ziuanews.ro

8 comentarii

  1. Unul Răspunde

    Si aiesta o bolonzit.

  2. MAE Răspunde

    Succes !!

  3. Ardelean Răspunde

    Prosper om de afaceri…..te doare mintea

  4. Jan Răspunde

    Sa nu-l uitam pe Ioan Hecico din Carei care acum vreo 13 ani cind avea virsta de 62 de ani, a facut turul Romaniei , pe ruta Carei -Brasov -Constanta-Sibiu-Carei, tot pe o bicicleta…
    Felicitari amindurora !

  5. sophia Răspunde

    Sa nu uitam de actorul Vlad Muresan care a mers pana in Norvegia, daca nu ma insel, cu bicicleta!

  6. unu Răspunde

    sincer e o reclama – parerea mea – cum naiba sa ajungi in 3 zile din cta nu ai cum , sa pedalezi 15 ore???? hai s afim seriosi o sa megarag 100km cu bicicleta apoi vine cu masina frumos acasa

    • Avut Răspunde

      Exista persoane care sunt mai mult decat capabile sa faca asta, eu cunosc personal pe cineva care a facut 300 km intr-o singura zi, insa pentru cineva care nu e antrenat, va fi foarte foarte greu…

  7. Alex Răspunde

    E greu, nu va fi singurul participant la trafic. Mai avem conditiile meteo. Daca ar fi sa pariez, as paria ca nu se incadreaza in timp, desi cred ca are o bicicleta grozava. Dar si numai sa vina de acolo e o performanta, asa ca mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.