Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Sătmăreanca Amalia Tătăran, campioană națională la spadă! În finală și-a învins prietena din copilărie

Sătmăreanca Amalia Tătăran este din nou campioana României la spadă. Sportiva de la Dinamo le-a luat faţa celor cinci steliste prezente pe tabloul principal. În finală şi-a învins prietena din copilărie.

Sătmăreanca legitimată la clubul Dinamo le-a luat faţa rivalelor de la Steaua în finala campionatului naţional de spadă. În vârstă de 23 de ani, Amalia Tătăran si-a învins în ultimul act prietena din copilărie, Greta Vereş, şi şi-a păstrat titlul cucerit anul trecut. Greta Vereș este și ea originară din Satu Mare.

“A fost o finală ca în copilărie, să zic așa, că suntem de aceeași vârstă și ne cunoaștem foarte bine și a fost ca la antrenament, practic. Pentru noi nu este o rivalitate Steaua – Dinamo, noi suntem o echipă toate fetele, ne antrenăm împreună, mâncăm împreună, totul se face împreună, în echipă”, a declarat Tătăran, citată de Digisport.ro.

“Niciodată n-am avut certuri de genul celor care sunt la fotbal sau în alte sporturi. Noi practic trăim împreună, stelistele și dinamovista, așa că nu e nicio problemă. Azi norocul n-a fost cu mine”, a adăugat Greta Vereş.

Sursa – digisport.ro

4 comentarii

  1. abc Răspunde

    Acum mă gândesc cu voce tare. Ce se întâmpla oare cu fetele astea ex-sătmărence și cu talentul lor dacă se desființa catedra de scrimă, așa cum se zvonește? Tanti/domnișoara Bran, un semn, ceva?

  2. bcd Răspunde

    Nu se desfiinteaya se transforma nu e berbec e oaie Daca nu e MERCEDES e TRABANT tot masina este

  3. Nicolae Răspunde

    Felicitari, bravo tie Amalia.

  4. Uiuiui Răspunde

    D-ra ministru bifează deja “realizările din 20-18”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.