Ultima actualizare: azi, 20:02
Locale

Transurban verifică toate autobuzele, după al doilea incendiu

Conducerea Transurban Satu Mare a anunțat printr-un comunicat de presă că verifică toate autobuzele, după al doilea incendiu, care a avut loc în această după amiază.

Redăm poziţia Transurban cu privire la acest eveniment:

Autobuzul fabricat și achiziționat în anul 2006, marca Citelis, se află în exploatarea Transurban S.A. Satu Mare de 12 ani. Astăzi a fost programat pe linia 15, iar în jurul orei 13:15 s-a aflat în stația de autobuz de la Piața Mare, pe str. Golescu. În momentul debarcării/îmbarcării călătorilor s-a constatat că iese fum din partea din spate a autobuzului, motiv pentru care șoferul a debarcat toți călătorii (aproximativ 20) și a încercat să stingă focul, care a apărut în compartimentul motor, cu cele 2 stingătoare din dotare. Văzând că nu reușește lichidarea focului a solicitat sprijin de specialitate de la pompieri, care s-au deplasat la fața locului și au stins incendiul. Motivul izbucnirii focului a fost un scurt circuit la instalația electrică de la compartimentul motor. Nu au existat victime în urma acestui incident. Direcția tehnică din cadrul societății va efectua o reverificare completă a instalațiilor electrice a tuturor autobuzelor utilizate de societatea noastră.

Un comentariu

  1. mipudeco Răspunde

    Autobuzul a luat foc dupa ce conducerea Transurban a hotarat sa ridice pretul biletelor de calatorie.
    Ce se va face cu celelalte, mai vechi? Pensionarii nu au decat de pierdut. Vor avea de platit (culmea!!!!!!!!!!!!!!) 2 calatorii deodata. Sunt oameni necajiti si cumpatati. In loc sa se ofere calatorii gratuite, li se cer bani in plus. Si cu biletele care expira in curand ce vor face?? Domnule din fruntea Transurban, daca tot cersiti bani, despagubiti-i pe aceia care, DISCIPLINATI, și-au luat inainte bilete pe cateva luni. Dati-le banii inapoi pe biletele de un leu care nu va mai convin, nu ii obligati sa le foloseasca intr-o luna, ca pensionarii nu se plimba cu autobuzele zilnic si nici de placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.