Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

VIDEO. Autobuz în flăcări, la Piața Mare din Satu Mare

Un autobuz al firmei Transurban din municipiul Satu Mare a luat foc în mers, în această după amiază, în apropierea Pieței Mari.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri care au lichidat incendiul imediat dar şi poliţişti care au blocat strada şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

Este al doilea autobuz al firmei Transurban care ia foc în această lună.

Cauzele incendiului sunt încă necunoscute.

Sursa VIDEO: Rares Miclaus

12 comentarii

  1. ardeeeeeeeeeeee Răspunde

    ard vechiturile astea mai ceva ca tortele. cine a cumparat vechituri ar trebui sa dea socoteala…

  2. C4s Răspunde

    Asta a fost cumparat nou. Cred ca au un Dorel pe la intretinere…

  3. Ardelean Răspunde

    Fix pix….sunt inca vechituri de-astea in Ungaria. Va lua citimanajeru altele

  4. adi Răspunde

    Nu cred ca există in lumea asta un oras in care i-au foc 2 autobuze in interval de o luna de zile !

  5. ..... Răspunde

    Doresc pe aceasta cale sa aduc la cunostinta satmarenilor ca imi cer scuze pentru incompetenta de care am dat dovada de cand sunt Director General si ii anunt ca luni la prima ora imi voi da DEMISIA, dar nu cea de onoare ca nu am. Ii cer scuze domnului primar Coica ca l-am dezamagit si promit sa continui cu lipitul afiselor PSD in campaniile electorale viitoare daca se mai poate. JC -jurist consult pt cei ce nu stiu.

  6. Alex Răspunde

    Ministerul Mediului n-ar putea pune o taxa si pentru rablele de la Stat ca sa plateasca si acesta in rand cu cetateanul atunci cand polueaza? Mi se pare ca acum lucreaza iar la o prostie de genul acesta.

    • y Răspunde

      Adică statul român-guvernul României taxează statul român-administrația locală? Scoate dintr-un jeb și bagă în altul? Pe primar îl doare undeva, mărește prețul biletului că vezi Doamne trebuie modernizat parcul auto sau mărește taxele locale și imediat are banii. Nu el plătește. Eu zic să se verifice mai bine parametrii tehnici ceruți în caietul de sarcini, cum s-a făcut și mai important UNDE verificarea tehnică etc., etc. Este absurdă toată povestea. Ar trebui luați la socoteală cei care au semnat pentru achiziție.

  7. Johny Cash Răspunde

    Transurban on fire. Se pregătesc pentru NASCAR?

  8. Zoltan Răspunde

    Acest Transurban trebuie desființat în totalitate. Numai și numai pagubă ptr. acest oraș, subvenționat de Primărie pe banii publici, i-au foc autobuzele, pericol public ptr. cetățenii acestui oraș.

  9. Ardelean Răspunde

    Fix pix…. . Va va spune citimanajeru ca e totul zsir, si gumisu ca e normal ce se face in kosutkert… trebe facut ordine, ca imediat e partiumu, si trebuie sa fie zsir totu pentru marele buli. Si no stres, mai sunt busuri vechi in Ungaria, am un hover care la lret de mercedes nou aduce imediat altele.

  10. Ardelean Răspunde

    Zoltan…kus legyen, si transurbanu si apaservu perakalesk malaiul in campanie, deci kuslegyen cu desfiintarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.