Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Vremea de 1 Mai. Ploi și descărcări electrice în județul Satu Mare

Vremea de 1 mai se anunță frumoasă în general, însă prognoza meteo nu are vești bune pentru toate zonele țării. Deși temperaturile sunt mari, există regiuni în care ploile însoțite de grindină și descărcări electrice nu vor ține cu petrecerea din minivacanța de 1 mai. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), nici zona Sătmarului nu va scăpa de averse și descărcări electrice.

De 1 mai va ploua în averse local în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, în timp ce în sud și est acestea se vor semnala doar în mod cu totul izolat. Descărcările electrice vor fi frecvente iar izolat va cădea și grindină de dimensiuni mici. Vântul va suflă moderat în cea mai mare parte a țării, cu unele intensificări trecătoare la tare în nordul Moldovei.

Temperaturile maxime se vor situa în general între 25 și 30 de grade la nivelul întregii țări, cu valori ușor mai scăzute așteptate în zonă litorala (până la 22-24 de grade), dar și ușor mai ridicate în estul Luncii Dunării (31-32 de grade Celsius).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.