Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Cetățean maghiar, amendat drastic în Vama Halmeu

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în PTF Halmeu, 596 pachete cu țigări, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din România.

În data de 30 mai, în jurul orei 23.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul maghiar Csaba E., în vârstă de 49 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România.

Acționând în baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în roțile din spate ale autoturismului, cantitatea de 596 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de peste 2.680 lei, au fost reținute în vederea confiscării de către autoritatea vamală, iar cetățeanul maghiar a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Sursa – Poliția de Frontieră

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.