Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Ansamblu rezidențial lângă Auchan. Kereskényi: Satu Mare, un oraș atractiv pentru investitori

Primarul Gábor Kereskényi s-a întâlnit cu reprezentanții Immochan România, care i-au prezentat modul în care avansează proiectul imobiliar al companiei în Satu Mare.

Immochan România deține 7 hectare de teren în jurul supermarketului Auchan din Satu Mare, din care aproximativ 2 hectare vor fi folosite pentru extinderea centrului comercial, iar restul de 5 vor fi folosite pentru construirea de blocuri. Ansamblul rezidențial urmează să fie construit cel mai probabil între 2019 și 2020.

”Satu Mare a devenit în ultimii doi ani un oraș atractiv pentru investitori. Am atras investiţiile venind în faţa investitorilor cu oferte simple, clare. Cel mai mult a contat transparenţa şi implicarea autorităţii locale în facilitarea demersurilor pe care le aşteaptă un ivestitor”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

2 comentarii

  1. Prea prefectul Răspunde

    Atractiv pentru investitii! ?!?!

  2. Altul Răspunde

    Ajutati-ma …:))
    Din declaratia Primarului sa inteleg ca investitorii vin datorita politicilor economice pe care le duce autoritatea locala cu “oferte simple, clare” ?
    Domnule edil, eu stiu ca investitorii vreau profit , ei investesc daca au satmarenii bani , iar noi suntem printre ultimii pe tara la capitolul asta….e vb de nivel de trai … aici recunosc ca ne-ati ajutat si Dvs in ultimii doi ani , mai o marire de impozit , mai o taxa …da’ nui bai ca bine a fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.