Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

,,Vrem Europa, nu dictatură!” Un nou protest împotriva Guvernului, la Satu Mare

Sâmbătă, 12 mai, de la ora 18.00, în Pasajul Corneliu Coposu din centrul municipiului Satu Mare este anunțat un protest intitulat “Vrem Europa, nu dictatură!”. Protestul a fost anunțat pe pagina de Facebook a comunității Corupția Ucide. Apelul este unul național, mitinguri de protest fiind organizate în mai multe orașe.

,,De la preluarea guvernării, coaliția PSD-ALDE nu și-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, ci a avut două priorități: să își salveze de închisoare VIP-urile cu dosare penale și să instaureze în România un regim în care forța legii și democrația sunt strivite de forța instituțiilor politice. Metodele și acțiunile PSD-ALDE au ca efect îndepărtarea României de standardele europene și democratice și aruncarea ei în liga regimurilor autocratice, în care domnesc interesele și bunul-plac al celor care au acces la butoanele politice, iar societatea este lipsită de șansa de a sancționa derapajele acestora.

Suntem generația care a avut șansa să vadă cu adevărat ce înseamnă democrația și valorile europene. Suntem generația care le prețuim și nu vom renunța la ele, doar pentru că stau în calea salvării de dosare penale a unor lideri politici precum Liviu Dragnea sau Călin Popescu-Tăriceanu!

Ne vedem pe 12 mai în strada. Tine de fiecare dintre noi sa distribuim acest eveniment pentru a avea efectul dorit. Asta nu înseamnă că nu o sa ieșim mai devreme, dacă vedem ca urmează sa treacă legile justitiei, codul penal modificat în interesul infractorilor etc
Ne ajuta si faptul ca mai avem timp sa informam cetatenii despre modificările pe care PSD ALDE le propune, sa împărțim afișe, postere etc”, transmit inițiatorii protestului.

 

27 comentarii

  1. Ana Poda Răspunde

    Daca ati munci,n-ati mai avea timp de kkturi !! Kk-m-as pe protestul vostru de useristi manipulati si fraieri !!Ce va mai place sa ”iesiti in strada” la indemnul unora care nu reusesc sa mai pupe ciolanul si pe care ii doare-n cur de faptul ca dusmaniile politice sunt de fapt raul suprem din Romania !! Ce-i mai place plavanului neamt sa va instige la rahaturi !!

    • Unu' Răspunde

      Ce-i mă, s-o umflat orezu-n tine?
      Da ce pola me ai, făcuși insolație?
      Stai în mă-ta acasă, dacă-ți convine să fii condus de gașca penală!

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        Se revoltă foștii susținători ai lui Băse, videanu, Udrea!
        Ce e? V-ați pierdut funcțiile?

        • Unu' Răspunde

          Ești prost grămadă!
          Dacă asta ai înțeles, se vede de ai rămas la stadiul de gardian public!

          • Cetățeanul turmentat

            Ce argumente slabe. ai bă Unu.
            Cine nu e de acord cu tine, îl descrii ca pe tine.

  2. Altul Răspunde

    Ai perfecta dreptate , o manipulare ordinara dar…nu o sa iasa nimeni , vreo 10, max 15 persoane …si nici acestea nu ies din spirit civic . In orasul asta cetatenii nu protesteaza nici cand le este “ars buzunaru ” , nu am vazut pe nimeni protestand cand primaria ne-a bagat pe gat taxa ilegala pentru nerespectarea colectarii selective a deseurilor (parca noi am fi de vina) , nici pentru dublarea taxei de parcare, sau pentru majorarea taxelor si impozitelor locale cu 20 %, ori pentru scumpirea biletelor de autobuz (autobuze carora le cad usile in mers ori se aprind)….etc

    Despre ce vorbim?

    • Unu' Răspunde

      Poate că majoritatea a fost de acord cu respectivele măsuri! La asta nu te-a dus mintea, recunoaște!

      • Ana Poda Răspunde

        Esti prost de bubui ,”pretene” !! Cred ca te-au scos cu forcepsul,ca tu ”om corect”,n-ai vrut sa iesi !! Ia uimeste-ma,pe cine ai pune tu in locul ”penalilor” ???Iohannis nu e ”penal” ???Fugi repede la gara,ca pleaca trenul cu prosti fara tine !!

        • Corect Răspunde

          Tu pesedista amețită ce a făcut partidul tău pt popor. NIMIC. Așa că taci, bine dc ești funcționara la primărie te înțeleg că v-ați îmbuibat, iar la restul ați tăiat salariile. Partizană de partid ordinară ce ești. Du-te tu la muncă,ce muncește partidul suprem în afară de a fura?

          • Ana Poda

            Cand nu ai argumente sari ca prostu’,si jignesti !!Asa va invata inainte de a va trimite in strada sclavii ”ong-isti” la proteste ???Si sa stii o treaba,tembelule,nu sunt nici psd-ista si nici functionara la primarie,insa nu imi plac prostii si manipulatii,care pentru un covrig si o doza de bere o ft. in cur si pe mama lor !!!!

        • Corect Răspunde

          Dar tu care te agiți să aperi penalii,cred că ai și tu ceva proces pe rol,ce ai câștigat din magistrala guvernare a ciumei roșii?Aia care merg să susțină PCR la mitinguri in capitala cred că dau banii de la ei numai să strige pt PCR. Sper să fie tot mai rău ca și anteniștii ca tine să se trezească la realitate. .UIE PSD

        • Corect Răspunde

          A, și încă un lucru cu ăștia care ne ft viitorul mie, ție, nouă, copiilor mei,ai tăi dc ai,ai tuturor românilor ,nu ai nimic? Bravo,cu gândire că a ta ne merităm soarta. Când mi se taie din salariu cine mă manipulează?

          • Unu'

            Nu te obosi cu ea, nu merită efortul. Vorba aia:
            “Când ești mort, tu nu simți nimic! E greu pentru ceilalți!
            La fel e și când ești prost!”

        • Unu' Răspunde

          Nici nu meriți efortul de a-ți răspunde!
          Am mai spus-o: IO ȘTIU că-s prost! Dar când mă uit în jur, prind curaj!

      • Altul Răspunde

        @Unu’
        Nu tu esti ala de ai zis ca nu esti ungur dar vrei sa il feliciti pe primar pentru ca este satmarean si dupa aceea o sa zica lumea de tine ca esti un pupicurist?

        Vreau sa vad daca imi aduc aminte bine 🙂

        • Norick Răspunde

          Stai calm hombre , ca nu el a fost. Daca nu ti-a picat fisa trag concluzia , ca nu esti suficient de atent… 🙂
          Peace!

        • Unu' Răspunde

          Corect, am spus ceva asemănător!
          Susțin și sunt de acord cu unele dintre măsurile luate atât de către actualul primar și consiliu (mărirea unor taxe și impozite, mai ales pe cea cu parcarea!!
          De asemenea susțin și unele măsuri de austeritate luate de către guvernul Boc (reducerea numărului de bugetari și tăierea salariilor cu 25%), la vremea respectivă! Consider că a fost un rău necesar pentru mai binele pe care-l trăim azi!
          Și eu am fost afectat drastic de măsura guvernului Boc de la acea vreme, deși nu sunt și n-am fost niciodată bugetar! Sunt o persoană care a lucrat LEGAL 100% în mediul privat!

  3. Vlad Răspunde

    Ideea este foarte simpla. Da sunt membru de partid in PSD !!! Insa ceea ce se intampla nu imi convine.
    Nu imi convine ca mi a crescut rata
    Nu imi convine ca a crescut inflatia
    Nu imi convine schimbarea legilor care favorizeaza infractorul
    Nu imi convine sa platesc taxe la sanatate dar defapt trebuie sa imi fac analize sau interventii chirurgicale la PRIVAT (la doctorul care la spital imi da cartea de vizita)
    Nu imi convine ca din banii publici sa sustiem asistatii sociali care pot sa munceasca dar nu vor
    Nu imi convine ca nu avem autostrazi ( SM – Mamaia 15 ore cu masina !!)
    NU IMI CONVINE SA PLATESC TAXE PENTRU CA INCOMPETETI CA CEI CE NE CONDUC SA FACA CE VOR CU BANII NOSTRII
    Si da ma, sunt om, si, sunt Roman, la fel ca si voi platitor de taxe si impozite, da care am rata si sunt tata !
    Si da ! Imi plac planurie care le are conducerea orasului nostru ! Si nu ma intereseaza ca avem primar “Ungur” ! Poate sa fie ai “Tigan” !
    AS PUTEA SA CONTINUU LA NESFARSIT INSA DORESC SA CONCLUZIONEZ!
    Ideea e simpla ! FI OM !
    P.S Daca simpatizezi coruptia, minciuna si nepasarea… e clar ! Ai un interes ! ASA CA TACI IN PLM DIN GURA SI VEZI DE TREABA TA ! ORICUM NU O SA ITI MEARGA LA INFINIT !!

    • Unu' Răspunde

      Bro, ai toată stima și respectul meu! Și nu-s curios că ești pesedist, dacă ai o asemenea mentalitate!

    • vio Răspunde

      Buna
      Bun textul si eu doresc sa dau votul la alegeri
      celor care tin cont de astea.Nu sunt afiliat politic.

    • Ana Poda Răspunde

      Tie de fapt nu-ti convine absolu nimic !! Tu de fapt trebuia demult sa o iei spre ungaria,ca vad ca asta ti-ar conveni !!!

  4. Vlad Răspunde

    Ana poda ! Daca tu si neamul tau nu esti nici in Psd, daca nu ai/au functie, daca nu ai/au nici un interes din toata treaba cu protestul acesta la care probabil nu o sa particip (la fel ca altii ) deoarece am probabil treburi mai importante de facut…
    CE TE FREACA PE TINE GRIJA !!?

    • Ana Poda Răspunde

      Tu de fapt esti sugaciul celor care iti promit sarea cu marea !!Daca te iei dupa papagali,esti ca si” facut” !!

  5. Gicu Răspunde

    Iar suna adunarea imbecililor! :)))) vedeti ca Ponta si Sova tocmai ce au fost achitati. Cum e deci cu penalii? Adunatura de tampiti care sunteti!

    • Unu' Răspunde

      Merem și s-o oprim pe mă-ta să mai producă cretini ca tine!

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        Pedelistule Unu,
        Plângi că nu te mai pune nimeni sef pe la vreo institutie?
        Nu-ti place munca?

    • cârcotaş Răspunde

      Achitat a fost şi soldatul american care l-a ucis pe Teo Peter şi incă în cea mai democratică ţară a planetei.Confundaţi nevinovăţiile cu eşecurile de instrumentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.