Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

FOTO. Asistații social din municipiul Satu Mare, puși la treabă. Poliția Locală, cu ochii pe ei

Asistații social de pe strada Vulturului din municipiul Satu Mare au fost puși să adune toată mizeria din zonă. Obișnuiți să arunce gunoaiele pe unde apucă, aceștia nu au mai avut încotro odată cu apariția polițiștilor locali.

Poliția Locală s-a asigurat că treaba decurge așa cum trebuie, iar agenții nu au plecat până când asistații nu au curățat întreaga zonă.

 

4 comentarii

  1. un tigan venea saracu Răspunde

    Mai sa fie ce curatenie generala, auzi dom’le sa tea nea politaiu pe ei vai vai ce tragedie,
    speriati par toti ca la macelarie cand stai la rand sa-ti faci de-o piftie fara mare paranghelie si noi cei din oras ce speram din toata inimioara noastra de ne-asistati sa-i vedem si pe cei de pe centru la asemenea trebi salubrizante. Da de unde ca pe cei de pe Horea 6, Horea 2, zona Mondiala, Cuza Voda nu-i deranjeaza nici dracu.
    O fi pentru ca-s toti periute contribuabile la serviciile secrete ca hai s-o zicem pe cea dreapta: sa nu ne spuna cineva ca bancile vis-a-vis de casa de moda sunt ocupate de proxeneti periculosi cu burdihanele cat oul de dinozaur asa de-a lelea sau pentru a imbunatati aspectul centrului istoric. Tuciurii manevranti de droguri si toti jenantii parca sunt sudati de zona zero iar politia nonsalanta are mare grija sa-i anunte cand patruleaza pentru a nu fi jenati la ochi de prezenta acestor taraturi penale.
    Pune-ti dom’le jandarmii pe ei daca voi va temeti de gastile tiganesti, mascatii in mod cert si-ar face treaba daca ar primi ordinele asa cum e necesar.

    • Unu' Răspunde

      Ai grijă cum folosești termenul “penal”! Unii (de fapt, doar unul) au pățit-o!

  2. Rodica Răspunde

    Chiar arata a asistati sociali ! Mai ales tanti aceea cu tricoul verde si mainile-n sold ! Eu nu reusesc sa pricep un lucru – pe ce criterii se acorda ajutoarele acestea , ca unul care are intr-adevar nevoie , nu primeste acest ajutor ! De ce trebuie sa-i intretinem noi , cei care muncim , pe toti puturosii ( la plural , la propriu si la figurat ) ? Pentru astia sunt bani de la buget ?

  3. una Răspunde

    bine zici la traficantii ii dau locuinta noua ptr ca este curat si mobilat in casa de pe urma drogurilor si mai zic ca nu muta prostitutia si traficantii dintrun loc in altu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.