Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

FOTO. Lucrările de la Luna Șes se reiau. Ordin nou de începere a lucrărilor

Consiliul Județean Satu Mare a emis ordinul de începere a lucrărilor de la Luna Șes, după ce o comisie formată din reprezentanți ai Consiliului Județean, Primăriei Negrești – Oaș și Serviciului Public Județean Salvamont Satu Mare, au predat firmei executante, amplasamentul pârtiei de schi, liber de sarcini.

Firma ACOMIN, responsabilă de pregătirea domeniului schiabil, și-a reluat activitatea conform proiectului, prin lucrări terasiere, de excavare și nivelare a terenului, în vederea amenajării ultimului tronson din lungimea pârtiei.

5 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Defrisati tot si faceti partii , piste , piscine si chiar acvarii ! Dar avize de la Ocolul Silvic aveti? De ce reprezentantii lor n-au fost de fata ? Cu materialul lemnos rezultat in urma defrisarilor ce s-a intamplat ? Sunt tare curioasa de avizele ministerelor de resort . Poate detalia cineva responsabil de aceste lucrari ? Partia va fi sintetica sau naturala ? Sunt o multime de intrebari ptr.care ar trebui multi sa dea raspunsuri !

  2. Responsabil de Resort Răspunde

    @Rodica :Va fi artificiala iar structura moleculara este urmatoarea: (C2F4)nH+F=2HF( CF2 – CF2 )-nCH3-CH2-F-F2 + 2 Mg = 2 FMg-C6H6 !!! Ceva de vis !!!!

  3. radu Răspunde

    Ce se mai lucreaza??? Cu ceva ani in urma primarita de la Negresti cu sefii de la judet sa laudau ca e gata, taiau panglici, se felicitau si acuma voi spuneti ca nu e gata?? Atunci ce s-a inaugurat??

    • Rodica Răspunde

      Formula moleculara de mai sus s-a inaugurat! Numai ca i-a scapat CO2-ul( adica codoiul ) !

  4. Radu Răspunde

    Aloooo !! Cum se poate mintii in mod ordinar despre Luna Ses?Au trecut 14 ani in aprilie de cand au vindut terenurile si nici utilitati nu sunt in zona!!?Macar partia de ski daca sa r da in folosinta anul acesta …dar ma indoiesc!!Toti proprietarii de terenuri ar vrea sa stie cand se pot apuca de construit …dar nimeni nu da un raspuns!!??Rusine nationala!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.