Ultima actualizare: azi, 16:51
Locale

FOTO. Lucrările de la Luna Șes se reiau. Ordin nou de începere a lucrărilor

Consiliul Județean Satu Mare a emis ordinul de începere a lucrărilor de la Luna Șes, după ce o comisie formată din reprezentanți ai Consiliului Județean, Primăriei Negrești – Oaș și Serviciului Public Județean Salvamont Satu Mare, au predat firmei executante, amplasamentul pârtiei de schi, liber de sarcini.

Firma ACOMIN, responsabilă de pregătirea domeniului schiabil, și-a reluat activitatea conform proiectului, prin lucrări terasiere, de excavare și nivelare a terenului, în vederea amenajării ultimului tronson din lungimea pârtiei.

4 comentarii

 1. Rodica Răspunde

  Defrisati tot si faceti partii , piste , piscine si chiar acvarii ! Dar avize de la Ocolul Silvic aveti? De ce reprezentantii lor n-au fost de fata ? Cu materialul lemnos rezultat in urma defrisarilor ce s-a intamplat ? Sunt tare curioasa de avizele ministerelor de resort . Poate detalia cineva responsabil de aceste lucrari ? Partia va fi sintetica sau naturala ? Sunt o multime de intrebari ptr.care ar trebui multi sa dea raspunsuri !

 2. Responsabil de Resort Răspunde

  @Rodica :Va fi artificiala iar structura moleculara este urmatoarea: (C2F4)nH+F=2HF( CF2 – CF2 )-nCH3-CH2-F-F2 + 2 Mg = 2 FMg-C6H6 !!! Ceva de vis !!!!

 3. radu Răspunde

  Ce se mai lucreaza??? Cu ceva ani in urma primarita de la Negresti cu sefii de la judet sa laudau ca e gata, taiau panglici, se felicitau si acuma voi spuneti ca nu e gata?? Atunci ce s-a inaugurat??

  • Rodica Răspunde

   Formula moleculara de mai sus s-a inaugurat! Numai ca i-a scapat CO2-ul( adica codoiul ) !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
METEO. Vreme capricioasă, la Satu Mare. Urmează grindină și vijelii

Pe parcursul zilei de miercuri, 16 mai, îndeosebi în vestul și nord-vestul țării, precum și în zonele montane și submontane...

Închide