Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

UPDATE ZIUA Z. Mascații au descins la 22 de adrese din Satu Mare și Salonta

Procurorii DIICOT Oradea au descins la 22 de adrese din Salonta şi Satu Mare, în cadrul ZILEI Z, într-o cauză ce priveşte 20 de suspecţi cercetaţi pentru trafic de droguri şi etnobotanice.

În cadrul operațiunii ZIUA Z, desfășurate miercuri dimineața, sub coordonarea Structurii Centrale a DIICOT, procurorii din cadrul direcției au declanșat o amplă acțiune de combatere a fenomenului infracțional organizat, care se derulează concomitent pe teritoriul a 28 de județe şi a municipiului Bucureşti, inclusiv în județul Satu Mare.

Așadar, în județul Satu Mare și în Salonta, procurorii DIICOT Oradea au descins la 22 de adrese.

La întreaga operațiune participă peste 600 de polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate, inspectoratelor de poliţie judeţene, luptători ai structurilor de intervenţii şi acţiuni speciale ale Poliţiei Române şi structurile de intervenţie speciale ale Jandarmerie Romane.

Într-un comunicat al Poliţiei Române se arată că dosarele în cadrul cărora sunt efectuate perchezițiile vizează şi infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat, mărturie mincinoasă, fals în înscrisuri sub semnătură privată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic și operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. Acţiunea a fost efectuata cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Un comentariu

  1. Worm Răspunde

    De ce se chinuie sa îi prindā? Dupa 48 de ore sânt eliberati???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.