Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Pui de pisică salvat de sub ,,Groapa lui Gyuszi!” Gestul impresionant al unei familii din Satu Mare

În această dimineață, luni, 28 mai, o familie iubitoare de animale, a facut tot posibilul pentru a salva viata puilor de pisica “inchisi” sub scândurile din “Groapa lui Gyuszi”.

Acțiunea de recuperare a pisicilor a început la ora 4.00 dimineața. Dupa o ora de munca grea, familia a reusit sa salveze un singur pui, dar oamenii sunt convinsi ca mai sunt cativa care, cel mai probabil, s-au imprăstiat pe toata suprafata gropii.

Aceste informații ne-au fost transmise de către un sătmărean ce a dorit ca fapta acestor oameni cu suflet mare să nu rămână fără ecou.

,,Nu au dorit sa le publicam numele sau poza cu fata, dar trebuie sa ii rasplatim cumva in conditiile in care, desfacand acele scanduri, au riscat sa fie amendati. Si mai important este ca doamna este insarcinata si se afla in pragul nasterii. Eu cunosc familia respectiva si doresc sa ii felicit si prin intermediul presei pentru ca fac eforturi mari pentru salvarea unor suflete nevinovate!”, este mesajul sătmăreanului.

13 comentarii

  1. Johny Bravo Răspunde

    Breaking news. Nu știam de ce nu pot dormi liniștit.

  2. Bahu Răspunde

    Dacă tăceai rămâneai Bravo ,așa devii un mizerabil Joni !

    • Johny Bravo Răspunde

      @Bahu, mulțam. Sunt iubitor de animale, am și un câine momentan dar asta nu e știre. Oricum alte ziare au dat informația asta acum 2 zile. Bine că asta e cel mai important lucru în oraș. Mâța momentului.

  3. 4 ani Răspunde

    mai e o farama de speranta pentru specia asta de distructivi . felicitari salvatorilor! joni bravo…las o balta..din astia ca tine sunt un pic prea multi

  4. Bahu Răspunde

    Această dulce poveste cu pisoiașii , stă foarte bine între știrile care-i interesează pe băciucul Joni .

    • Johny Bravo Răspunde

      Vezi să nu-ți facă scurt calculatorul de la lacrimile de crocodil care curg prin ecran și pe tastatură.

  5. Alex Răspunde

    O fi de la PNL si cauta sobolani pesedisti la Gyuszi, in groapa.

  6. gheoeghe Răspunde

    Joni, imi pare rau pentru caine , caci are un asemenea stapan

    • Johny Bravo Răspunde

      Nu vroiam să vă răspund dar văd că curge din voi neîncetat lecția de moralitate. Are câinele meu viață mult mai bună decât crezi tu. Duc la școala de dresaj, de două ori pe zi ne plimbăm câte o oră chit că stau la curte și e liber. Și nu este legat deloc. Cred că 1000 mp ajunge pentru el. Are toate vaccinurile și are chip-ul ăla cum scrie legea nu ca la majoritatea câinilor, inclusiv ale voastre, moraliștilor. Nu îmi bat joc de el. Și astănoapte a trebuit să doarmă înăuntru din cauza voastră care vreți focuri de artificii. Că așa de bine ne merge. Mai bine puneți întrebarea la primar ca din banii cheltuiți pe kkt-ul asta de sindrofia orașului ce puteam face. Asta este subiect. Nu mâța asta.

  7. Ervin Răspunde

    Ati vazut prea multe produse Disney, nu ar trebui sa umanizati animalele.

  8. Bahu Răspunde

    Wow , Joni , da cine te crede ! Schimbă placa că s-o gătat muzsika !

    • Johny Bravo Răspunde

      Asta e ușor de spus. Și tu ești probabil o nesatisfăcută lacrimogenă care își descarcă nervii din spatele tastaturii. Sau un troll. Hai în parc în Boitor sau în Soarelui pe la ora 20. Acum nu garantez că voi fi punctual. Nu de mine depinde. Dar tu ai vreun animal de companie? Sau critici și tu așa din spatele colecției de poze de iubitori de animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.