Ultima actualizare: ieri, 21:58

Locale

VIDEO. Se lucrează intens la Centura Sătmarului. Imagini de pe șantier

Lucrările la centura de ocolire a municipiului Satu Mare se desfășoară în ritm alert, potrivit constructorului. Așadar, proiectul în valoare de peste 130 de milioane de lei, ce vizează Centura Sătmarului, se află pe drumul cel bun.

Constructorul a publicat un videoclip în care se poate observa că lucrările se desfășoară bine și în ritm alert. Se fac lucrări de pregătire a fundaţiei, se finalizează descărcarea arheologică.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime totală de 13,572 km din care drum cu două benzi 5,6 km,cu o lățime de 10 metri, iar drum cu patru benzi 7,972 km, cu o lățime de 18,5 metri. Traseul centurii municipiului Satu Mare începe din DN 19A și are o direcție S-N de la limita vestică a Parcului Industrial Sud Satu Mare, va trece pârâul Homorodul Vechi, calea ferată Oradea-Halmeu și se va intersecta cu DN19.

15 comentarii

 1. Militaru Marin Răspunde

  Asta înseamnă la voi ca se lucrează intens? Doua utilaje antice, muncitori care lucrează cu lopata si roaba ? Voi chiar sunteți cretini ?

 2. Militaru Marin Răspunde

  De ce induceți lumea in eroare cu poza cu acele utilaje car3 deja asfaltează ? Sunteți chiar asa de flamanzi dupa bani ?

  • Marinitza Răspunde

   Prostu’ satului, unde veizi tu asfalt? Se stabilizeaza solul cu ciment. Cat despre roaba, aia sunt cu siturile arheologice.

   Nu introduce lumea in eroare cu lispa ta de cunostinta in materie de constructii drumuri

  • Marinitza Răspunde

   Daca erai asa bun ziceai ca au uitat de apa la stabilizarea solului.

 3. Vas Răspunde

  Tot in ritm alert a-ti inceput-o si cu ceva ani buni in urma.A-ti contruit giratoriul de pe drumul careiului,cu mare tam-tam, pe care apoi la-ti modernizat din temelie.Asa de bine a fost facut

 4. M Răspunde

  Ce va place voua sa mintit publicul. Puneti poze mincinoase, asa va respectati cititorii?

  Daca va lasam ce o sa ziceti?

 5. Unu Răspunde

  O nouă manipulare “a la’ portal” să vă fie rușine! , induceți ideea că deja se toarnă asfalt deși abia se zgârie pământul pe ici colo

  • Marinitza Răspunde

   Unde ai vazut asflat? Du-te la un control

   • Norick Răspunde

    Stai calm hombre. Intre timp au schimbat poza. Inainte era una cu ceva utilaje de asfaltat.. ☺️

    • matroz Răspunde

     @Norik: hai sa radem…Asta-i cu Fata Morgana!Proasta administratie,proasta reflectare…Baniii conteaza!Daca nu mai comentezi tu,y,si eu da faliment portalul…

     • Norick

      @matroz :asa este amice! ?
      Seara placuta! ? ?

 6. mae Răspunde

  Mă va fanculo la burocrazia rumena !!!! Tutta per colpa loro non parte ii lavori !!!!

 7. Jackie Kocsan Răspunde

  Intens nu e gata podul de un an si… Intens nu e gata centura Satmarului… Intens sunt prezenti drogati pe Horea si in centrul Satmarului. Intens nu sunt gata drumurile pentru ciclisti… Intens e mizerie si gunoi in oras… Intens intens intens…

 8. bond Răspunde

  e un scenariu dintr-un film SF, daca va uitati bine cativa dintre actori au luat din graba vesta invers

 9. avocat Răspunde

  centura asta va fi gata probabil în 20-50 cum zice tanti veorica vermolica dă la bucale , noi să fim sănătoși că tot pe podurile cele două, de fapt 1,5 vom trece Someșul .Asta măcar , Someșul , încă e sigur .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.