Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Radar tip pistol, în dotarea Poliției Satu Mare. Camera vede și la 1 km!

Poliția Satu Mare a fost dotată cu un nou pistil tip radar, ultraperformant.

Aparatul cu laser de tip LTI 20-20 TruCAM are cameră video HD, şi poate detecta de la distanţă marca maşinii, plăcuţa de înmatriculare şi trăsăturile faciale ale şoferilor.

Noul radare poate depista maşini de la o distanţă maximă de măsurare de minim un km, care circulă cu viteze maxime de până la 320 km/h. Eroarea maximă tolerată de +/- 2 km pentru viteze de până la 100 km/h.

Noul aparat a fost prezentat astăzi, într-o acţiune dedicată copiilor, cu ocazia zilei de 1 iunie.

7 comentarii

  1. Zile d-l Geo Răspunde

    “distanţă maximă de măsurare de minim un km”…..wow …..ce distanta mare..minima ..maxima..mica….poate avea aparatul asta…si CE eroare maxima tolerata are…..de catre cine? Si peste 100 km/h care e eroarea? Ca EU numai peste suta merg…

    • Rahat pe bat Răspunde

      Rezolutia maxima a inregistrati video ii de minim 240 x 180 pixels si maxim 480 x 360 pixels. Senzorul camerei are nu mai mult nici mai putin de 3.1 megapixeli.

      Rahat american cumparat prin cine stie ce licitatie dubioasa prin SEAP.

      In episodul urmator vom afla cat a costat.

  2. formula 1 Răspunde

    Mă da care mere cu 320 pe drumurile astea nenoricite că vreau să știu și io!

  3. DRIVER Răspunde

    Asta a lipsit ptr penalii si hotii in uniforma.
    Jigodii ce sunt.
    Alta posibilitate ptr a lua spaga.

  4. SimpleGuy Răspunde

    Observ ca sunt doar frustrati pe aici. Probabil ca vi s-a retinut permisul de conducere sau cine stie cu ce ati ,,calcat pe bec”… Chiar e o initiativa buna acest pistol, dar bineinteles ca ii deranjeaza pe cei vitezomani, gen Zile D-l Geo. Cat despre Rahat pe bat, iti sugerez sa vezi si o filmare pe viteza, abia atunci vei realiza ce claritate are. Dar bineinteles, tu ne esti superior, iar ceilalti sunt simpli muritori. A, sa nu il uitam pe Driver. Prietene, tu ori ai incercat sa scapi prin spaga si nu ti-a iesit, ori pur si simplu esti limitat. Pace.

    • y Răspunde

      Sigur e o idee bună. Doar că din cauza ”pistelor de Formula 1” existente peste tot în imaginația șoferilor sătmăreni eu personal nu știu ce va măsura aparatul mai ales dacă detectează până la 1000 m. Pentru că dacă 30% din șoferi respectă limita de viteză am spus foarte mult. Va ieși fum din aparat. Dar trebuie și nu una-două.

  5. Matroz Răspunde

    @:am priceput!Dar ne vânați cu câinii si purtătoarea de cuvânt a pompierilor,cu reprezentanții MAPN si sa va iasă pasenta cu nevinovații reprezentanți ai SMURD?Chiar credeam ca poliția nu mai e miliție.Traiasca prietenia între popoare!???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.