Ultima actualizare: ieri, 20:02
Locale

FOTOGALERIE. Liberalii sătmăreni au sărbătorit 143 de ani de la înființarea PNL

Liberalii sătmăreni au celebrat astăzi, joi, 24 mai 2018, împlinirea a 143 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, cel mai vechi partid din România. Astfel, liberalii sătmăreni, prezenți într-un număr destul de mare și coordonați de Adrian Albu și Romeo Nicoară, au depus o jerbă de flori la bustul lui Ion I.C. Brătianu din centrul municipiul Satu Mare.

,,24 Mai este data oficială a înființării Partidului Național Liberal. Vorbim de cel mai vechi partid și singurul care a rezistat tuturor războaielor. Iluștrii noștri înaintași sunt cei care au participat activ și cu un rol hotărâtor la înfăptuirea Marii Uniri din 1918 și la toată modernizarea României. Nu putem decât să ne bucurăm că face parte din acest partid și sperăm încă o dată să fim în stare să ducem mai departe Partidul Național Liberal”, a declarat Adrian Albu la bustul lui Ion I.C. Brătianu.

 

,,De 28 de ani Partidul Național Liberal a fost mereu în vârful efortului de a conduce România spre spațiul civilizației democratice. Vorbim de marile reforme pe care le-au făcut liberalii, reforme care în timp au dus la Mica Unire și la Marea Unire de acum 100 de ani. PNL trebuie să aibă acum, în acest an al Centenarului, un nou proiect, cel de reformă europeană al României”, a a spus deputatul Romeo Nicoară.

De la bust, liberalii au mers la Biblioteca Județeană, acolo unde a fost primul sediul al PNL Satu Mare, unde au depus o nouă jerbă de flori.

 

14 comentarii

 1. unu Răspunde

  o cracanata plus una in x:) frumoase femei liberale:))

  • codruta Răspunde

   Dar ruptura aia de dentista Carmen Duba ce cauta acolo nu o susține soțul suficient acasă.

 2. satmarean Răspunde

  Daca la asta te uiti m-am lamurit cu tine. Este adevarat ca nu mai e ca pe vremea lui Silaghi si Stef cind toate blondele sexi ale orasului erau in PNL ( toate una si una). Acum nu mai trebuie sa fie frumoase. Acum sunt femei serioase si inteligente. Cred ca asta conteaza mult mai mult. Daca tu intr-un partid te uiti dupa femei frumoase asa vei si face politica. Du-te la PSD.

 3. femeie Răspunde

  oare ai o mama,o sora sau o iubita(sotie) ???Sunt perfecte?? Ce apreciezi la ele ??Le iubesti neconditionat si le vezi cele mai grozave??
  Imi este rusine de ce ai scris !!!!!

 4. unul Răspunde

  BRAVO !!!

 5. Maxim Răspunde

  Unde-i liberalul cozmaaaaaa????

 6. Amorezul Răspunde

  Alo Carmen te astept cu in proiect ceva sau numai Gura -i de tine fetito. Niște neuroleptice nu ar strica nimănui.

 7. abc Răspunde

  Mă gândeam și eu așa că oare ce ar fi dacă statuia ar învia și le-ar trage o palmă sau un șut în partea dorsală unora de acolo. Niște parveniți.

  • Gyuri Răspunde

   Bine,dar în politică aproape toţi sunt parveniţi şi dispuşi să mănânce rahat.

   • y Răspunde

    Data viitoare ar trebui puși cu madam profesoara viceprimăriță în frunte să dea un extemporal despre Brătieni. Cred că la unii am avea mari surprize.

 8. Bratiana Răspunde

  Va rog sa o analizați un pic pe Doina Feher! Seamănă izbitor cu Viorica Dancila! Si nu doar la înfățișare. Ce bine ca avem si noi o Viorica Dancila de-a noastră!

 9. Bratiana Răspunde

  Va rog sa o analizați un pic pe Doina Feher! Seamănă izbitor cu Viorica Dancila! Si nu doar la înfățișare. Ce bine ca avem si noi o Viorica Dancila de-a noastră!

 10. satmarean Răspunde

  Din păcate în PSD nu sunt femei frumoase, o excepției Ioana Bran

 11. Sica Mandolina Răspunde

  Sigur ati mers la statuia care trebuie?
  Nu la statuia lui Horty ati vrut sa mergeti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.