Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTOGALERIE. Misiune dificilă a pompierilor! Casă distrusă într-un incendiu violent

Un apel făcut de către un cetățean la numărul de urgență 112, în data de 27 mai a.c., la ora 19:35, anunța un incendiu la o casă aflată în câmp, la ieșirea din localitatea Vama. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la o anexă și la o casă de locuit. Intervenția a fost una dificilă și de durată, din cauza drumului greu accesibil (drum de pământ situat în câmp) și din cauza flăcărilor foarte mari.

În urma evenimentului au ars: materialele combustibile din structura acoperișului (corni și grinzi), mobilier de bucătărie și o anexă de lemn de aproximativ 5 metri patrați, respectiv, s-au degradat: un geam, o ușă, o sobă de bucătărie și țiglele de pe acoperiș.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat, ca și cauză probabilă a producerii incendiului, folosirea flăcării deschise de către proprietar, care a dorit să execute igienizarea unui coteț de găini prin ardere. Nu au fost înregistrate victime.

Sursa – ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.