Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTOGALERIE. Și-a împlinit visul de o viață! Sătmăreanul Marius Bucureștean a pedalat de la Constanța la Satu Mare

Sătmăreanul Marius Bucureștean, și-a văzut visul împlinit. Așa cum anunța în urmă cu mai bine de o lună, și anume că vrea să pedaleze din Constanța și până la Satu Mare, omul de afaceri a dus până la sfârșit marea provocare și a reușit să străbată țara pe două roți. Vineri, 11 mai, Marius Bucureştean a ajuns la destinaţie, mai exact la Carei, după 3 zile de pedalat. La intrarea în oraş  a fost aşteptat de soţia și fiicele sale.

În prima zi, în data de 9 mai, pornirea a vut loc la ora 4 şi 20 de minute, din Mamaia. Traseul a tecut prin Vadu Oii- Ţăndărei- Slobozia-Urziceni-Ploieşti. Aici a avut loc primul popas. A doua zi, sătmăreanul a pornit la ora 5 şi 35 de minute din Ploieşti spre Cîmpina- Sinaia-Buşteni-Predeal-Braşov-Rupea-Sighişoara-Acăţari. A treia zi a început la ora 7 şi 35 de minute. Marius Bucureştean a pedalat din Acăţari spre Ungheni-Iernut-Luduş-Turda-Cluj Napoca- Zimbor-Românaşi-Zalău-Sărmăşag-Tăşnad-Carei. Sătmăreanul a pedalat efectiv 43 de ore în cele 3 zile şi a parcurs 839 km pe arşită, ploaie sau ceaţă.

Marius a beneficiat şi de sfaturile preţioase ale renumitului ciclist Alex Ciocan, ROAD Grand Tour. Pentru cursa Constanţa – Carei a fost nevoie de 3 biciclete. În spatele său a fost mereu maşina cu bicicletele de rezervă şi maseurul.

La intrarea în Carei au fost cele mai emoţionante momente. Era ora 22.50 în data de 11 mai. Obosit dar cu satisfacţia visului împlinit, Marius şi-a îmbrăţişat familia şi prietenii şi au pormit în alai spre centrul oraşului. ,,Mă simt fabulos, împlinit! Mi-am îndeplinit unul dintre vise, a declarat Marius Bucureştean la sosirea în Carei.

Sursa – Buletin de Carei

 

 

 

7 comentarii

  1. Ana Poda Răspunde

    Oricum,Rudi – omul TIR ramane mai celebru decat el !!Pe langa faptul ca Rudi a parcurs pe jos aceasta distanta(si nu doar acesta distanta !!),a mai si tras dupa el inhamat la propriul trup un ”ansamblu” de vehicule destul de greu !! Fara ”maseur”,fara ”echipa” ,doar el si ”TIR”-ul lui…

    • Norick Răspunde

      Ce fel de femeie poti fi, daca critici si o stire pe care doar de apreciat se poate… ☺️
      Brrrr… ☺️ ? ?

  2. nicu Răspunde

    La 40 de ani sa pedalezi 13 ore pe zi ,3 zile consecutive ,sa faci 280 km pe zi este de invidiat chiar si ptr. un profesionist de 20 de ani.

  3. Dan Răspunde

    Toată stima! Felicitări!

  4. vio Răspunde

    Buna
    B r a v o !

  5. vasile Răspunde

    Felicitări. Este de apreciat în 3 zile să pedalezi de la Constanţa la Carei puţini ar fi în stare mai ales la 40 de ani.

  6. Careian Răspunde

    Aștept sa văd urmările. Oare pe ce post va candida la alegeri? ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.