Ultima actualizare: ieri, 18:50
Locale

FOTO&VIDEO. Carla’s Dreams, concert electrizant la Satu Mare. Mii de oameni în Piața 25 Octombrie

Întâmpinat cu ropote de aplauze de mii de sătmăreni, Carla’s Dreams și-a făcut apariția pe scena din Piața 25 Octombrie aseară, în jurul orei 23.30. A fost poate cel mai așteptat moment din cadrul Zilelor Orașului Satu Mare.

Show-ul live făcut de trupa momentului în România a electrizat Piața 25 Octombrie din centrul nou al municipiului Satu Mare, întreaga zonă destinată publicului fiind arhiplină.

Mii de sătmăreni au cântat alături de solistul trupei celebrele melodii „P.O.H.U.I.”,,, „Sub pielea mea”, „Imperfect”, „Antiexemplu”, „Până la sânge” sau ,,Beretta”.

Un comentariu

  1. Corect Răspunde

    Ăștia să ia lecții de la Cargo care chiar dc au fost subapreciați de organizatori au făcut show. Știu să interacționeze cu publicul,au fani devotați și știu meserie, cântă live . Moldovenii au venit,au cântat,au plecat. Nu tu dialog cu publicul,nu tu bis nimic. Tot bătrânii rockeri au fost la înălțime. Felicitări Cargo. Rușine primăriei pt că este o formație care încheie seara,nu cântă în deschidere la puștoaică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO. Iuliana Beregoi a făcut show aseară la Satu Mare

Iuliana Beregoi a făcut show aseară la Zilele Orașului Satu Mare. Tânăra artistă și vloggeriță din Republica Moldova i-a vrăjit...

Închide