Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO&VIDEO. Iuliana Beregoi a făcut show aseară la Satu Mare

Iuliana Beregoi a făcut show aseară la Zilele Orașului Satu Mare. Tânăra artistă și vloggeriță din Republica Moldova i-a vrăjit pe copiii care au luat cu asalt Piața 25 Octombrie pentru a-și vedea idolul.

Deși nu a împlinit încă 14 ani, Iuliana Beregoi este un adevărat fenomen, având un număr impresionant de fani între adolescenți și copii, iar asta s-a văzut aseară și la Satu Mare.

Iuliana le-a făcut o surpriză enormă copiilor în momentul în care a coborât de pe scenă și s-a îmbrățișat cu aceștia. Mai mult, tânăra artistă a chemat pe scenă, alături de ea, o fetiță din public, moment ce a stârnit ropote de aplauze și țipete de bucurie.

Prima piesă a Iulianei, ”Vina mea”, a ajuns în mai puțin de un an la aproape 19 milioane de vizualizări pe YouTube, iar primul concert pe care l-a avut în București a fost sold out. Vloggerița are, de asemenea, peste 400.000 de abonați pe canalul ei de YouTube.

 

7 comentarii

  1. Satmarean’ Răspunde

    A fost cam nesimtita fata, saracii copii lesinau in fata casei de cultura pentru o poza sau un autograf, iar ea? Plecase. Ce o costa? In 30 de minute rezolva toate solicitarile. Asa isi iubeste fanii? Rusinica!

  2. dr storm Răspunde

    a facut doar playback, prosteste copii impreuna cu parintii ei, cand a vorbit tot like cerea de la copii sa faca bani, nu sunt fraeri moldovenii!

  3. Jenny Răspunde

    Ehh,bravo domnule primar…pentru astea sunt bani?? Dar pentru al treilea pod?? Pentru reparațiile drumurilor?? RUȘINE….

  4. Ale Răspunde

    Esti superba te ador si ca sa stiti ea nu face playback

  5. Johny Cash Răspunde

    De aia mergea cântecul și când lua microfonul de la guriță. Da, și mormota învelea în staniol ciocolata sus în Alpii bavarezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.