Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Crimă odioasă! Fetiță de 5 ani violată și ucisă

Crimă îngrozitoare în Baia Mare. O fetiţă, în vârstă de numai 5 ani, a fost omorâtă luni, 30 aprilie, în zona Combinatului din Baia Mare. Conform informaţiilor obținute de vasiledale.ro, o fetiţă în vârstă de cinci a dispărut de acasă ieri în jurul prânzului. S-a pornit în căutarea ei, şi au găsit-o spre miezul nopţii în zona combinatului. Din păcate fetiţa nu mai trăia, se pare că fusese violată şi mutilată.

Azi noapte, după ce cadavrul micuţei a fost găsit, tatăl şi mama ei au fost transportaţi la spital pentru a fi trataţi datorită şocului cauzat de cele întâmplate. Echipajele de poliţie îl caută pe suspect/suspecţi, dar nu oferă deocamdată amănunte.

La această oră poliţiştii sunt la locul unde a fost găsit cadavrul micuţei. Se aşteaptă totodată sosirea echipelor de criminalişti, care vor continua cercetările sub coordonarea procurorilor de la parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Cum autorul este încă liber, acesta ar putea fugi din țară folosindu-se de punctele de trecere a frontierei din județul Satu Mare.

Sursa – vasiledale.ro

Un comentariu

  1. pop marius Răspunde

    **** taiata sa io bage pe gat pana crapa astfel de oameni pardon animale nu au ce cauta printre noi plus primeste 20 ani dupa 7.8 ani e liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.