Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO&VIDEO. EDDA a umplut Piața 25 Octombrie până la refuz. Imagini rare!

EDDA, legendara formaţie rock din Ungaria a urcat pe scena din Piaţa 25 Octombrie, din municipiul Satu Mare, duminică seara. Mult aşteptata formaţie a făcut un spectacol fabulos în centrul oraşului.

Una din cele mai cunoscute formaţii rock din Ungaria, Edda, a susţinut un concert spectaculos la Satu Mare, în cadrul Zilele Orașului Satu Mare. Formația este una foarte renumită și apreciată atât în Ungaria, cât și în România, spectatorii find extaziați de prezența faimoase formații de rock la Satu Mare.

 

28 comentarii

  1. Covrig Gelu Răspunde

    Fara discutie,legendara trupa EDDA a facut show total, care a fost apreciat atat de maghiari cat si de romani !! Muzica nu are ”etnie” !!

  2. Amorezul Răspunde

    Felicitări organizatorilor pt implicare și curatenia de dupa party.Mai țineți minte pe vremea olteanului ce jeg rămânea.

    • y Răspunde

      Mai degrabă să reamintim când acea catastrofă de ex-primar spunea pe vremuri că nu găsește nici o trupă din Ungaria pentru zilele orașului. Păi dacă nici nu cauți ? Nu-i bai, el să fie fericit.

  3. Satmareanu’ Răspunde

    Pacat ca sonorizarea n-a facut fata.

  4. Zile d-l Geo Răspunde

    Ma bucur ca sonorizarea a fost mult mai decenta de data asta. Era nebunie sa auzi zgomotul si pe partea stanga a Somesului. Sper ca anul viitor sa scoata festivalul pe stadion sau in afara orasului. Ar fi mai civilizat pentru toata lumea. Una peste alta a fost frumos si ne-am bucurat.

    • Covrig Gelu Răspunde

      Da,ai dreptate !!Ar trebui mutate zilele orasului Satu Mare in Baia Mare si-atunci ai sta si tu linistit !

      • abc Răspunde

        Ia, fă un sondaj de opinie printre cei care stau/încearcă să doarmă în Centrul nou! Ideea e că nu e vorba numai de aceste câteva zile. Dacă e o ocazie, tot, inclusiv de Miculaș zbang în centrul nou. Și pentru cei care sar repede că și în ouest e așa am o întrebare. Și acolo e așa mult zgomot, concerte, artificii sau alea sunt în altă parte? Opaaa, așa e că acolo nu e voie.

        • Covrig Gelu Răspunde

          Eu ofer la schimb un apartament intr-o zona mai mult decat linistita,unul cu vedere spre ”lacul” Cubic,in Soli,cu un apartament ”galagios” de langa Casa Sindicatelor !!Si nu vreau niciun ban diferenta pentru ”linistea” oferita !! Ia sa vedem,cati sar la oferta ???!!!!

          • abc

            Covrigule, mută-te și discutăm peste ceva timp. Eu nu te pot ajuta că stau în Soarelui dar poate găsești un amator. Succes! O

  5. ombre Răspunde

    ma mir ca nici un consilier nu vine cu o propunere hai sa-i scutim pe acesti oameni de impozit ptr inconvenientul creat macar locuitorii care sunt in asa zis”PRIMA LINIE”

  6. Liliana Răspunde

    Am vazut ca pe pitonalu Coposu se “ incerca “ spalarea zonei afectate de distractia prilejuita de ziua orasului.
    Va intreb pe voi cei de la Florisal de ce nu ati folosit si detergenti ? Daca ati fi vazut ca si dupa spalare a ramas multa murdarie. In spatele blocurilor au mutat mizeria de linga pereti in mijlocul drumului. De ce nu s-a facut o curatenie ca lumea?
    In locul unde au fost wc- urile a ramas o baltoaca care miroase oribil. O sa se evaporeze apa imbicsita si o sa dainuie mirosurile pina cind o ploaie va spala cit de cit zona.
    Le sugerez edililor si celor de la Florisal sa nu- si bata joc de cei care locuim in zona si de banii nostrii.
    Si inca ceva tot din respect pentru sutele de locatari din zona : concetele sa se termine pina la 12 noaptea.

  7. cetatean Răspunde

    Ai dreptate Liliana, dar tot ce spui se întâmplă într-un oraș cu o administrație CIVILIZATĂ !

  8. Bogdan Răspunde

    Doamna liliana,eu am cam umblat in multe orase europene si am fost prezent su la cateva evenimente,dar nu sa terminat la 12 cheful.daca nu iubesti galagia si viata de noapte de ce nu te muti la periferie cum fac toti care prefera linistea?in orasele mari europene in centru locuiesc mai multi tineri.de ce crezi ca apartamentele in centru sunt mai scumpe?este CENTRU asta inseamna centru.

    • Unu' Răspunde

      FOARTE BINE PUNCTAT!
      Asta înseamnă viața în buricul târgului, nu doar curățenie și supraveghere non-stop!
      Cui nu-i convine, să se mute la periferie sau chiar afară din oraș! Scapă de tot soiul de poluări dar și de privilegiile vieții în centru!

  9. satmarean Răspunde

    pe banii aia mai bine faceau ceva ce are orasul nevoie, amenajari terenuri de joaca ptr copiii, parcari in cartiere, terenuri de baschet in cartiere stil america (instigati copiii la sport sa nu faca droguri oameni buni!), curatenie si ordine, etc, etc, etc, n-ai cu cine ma, n-ai cu cine…

  10. Rodica Răspunde

    Nu stiu ce e punctat atat de bine – ca doar in centru trebuie sa fie curatenie , liniste si ordine ? Nu cred ca e corect sa ne mutam din …. tara afara , daca nu ne convine tambalaul si galagia prilejuite de tot felul de evenimente ! Tot asa puteti sa va mutati voi cei care propuneti aceste lucruri ! Ca tot sunteti asa de umblati prin lume – ca gaina prin ograda – doar in centrele oraselor ati gasit curatenie , ordine si liniste ? Semnele civilizatiei trebuie sa-si puna amprenta in orice zona din oras , nu doar pe centru ? A propos , tinerii bauti (bineeee!) si drogati , lipsiti de orice scrupule si bun simt , intr-o destrabalare totala , cu un limbaj suburban ,fac parte tot din peisajul acesta de …. civilizatie ? La taxe si impozite suntem toti egali in obligatii , in drepturi – mai hacana !

    • Unu' Răspunde

      Muiere, PESTE TOT PRIN LUME pe unde-am umblat, la toate petrecerile stradale, oamenii s-au mai și îmbătat! Și, spre oroarea ta, s-au pișat chiar în plin centru! Și, culmea nerușinării, poliția era acolo la câțiva metri! Și nu le-a făcut nimic! Și știi de ce? Tocmai datorită faptului că e de așteptat un asemenea comportament! Dar DOAR în zilele respective! Nu poți condamna un om pentru că odată într-un an a petrecut și și-a băut mințile! Dacă nu-ți convine, vezi că o bună părticică din pădurea Noroieni e intravilan, poate-ți permiți și tu 2-3 arii de teren să-ți construiești un coteț!

  11. Rodica Răspunde

    Sa-ntelegem ca pt.Holograf nu s-a dus nimeni la concert , doar pentru Edda? Daca astia sunt cei mai renumiti atunci cei de la Eagels ce sunt? Pastrati proportiile fratilor si fiti impartiali daca va numiti ziaristi!

  12. Norick Răspunde

    Am vrut sa ma abtin de comentariu,dar mai bine sa fie pe afara, decat s-o inghit,desi te vei supara si mai tare pe mine… 🙂
    Hai , spune-ne te rog cum vine in ecuatia ta super-geniala formatia Eagles din Los Angeles SUA ? (si nu Eagels cum scrii tu mai sus – dar cultura ta peste medie nici asta nu stie) .
    Citez din articol pentru a ajuta putin neuronii tai : -“EDDA, legendara formaţie rock din Ungaria ”
    Hmmmm. Ce este oare asa de greu inteles ?? Mai bine spala-te pe fata cu apa rece si savureaza-ti o cafea in prima zi de vara… Toate cele bune miss IQ … 😉

    • y Răspunde

      @Norick, las-o mai moale că nu ai șanse de izbândă. Problema Rodicăi este că se menționează o trupă ungurească, care culmea, cică ar fi și legendară! Aici în România, la 100 de ani de la Marea Unire! Absolut revoltător! Dacă, să zicem, era vorba de legendarul și unicul artist K-pop Psy, era totul OK. Altceva nu mai scriu pentru că voi reuși performanța de a mă enerva singur. Și oricum văd că doamna Rodica le are cu accesul pe internet, ba mai cunoaște și tainele sfintei și neprihănitei Wikipedia. Asta oare din ce țară se trage, că dacă e ceva unguresc sau în legătură cu ei ce ne facem oameni buni?

  13. Rodica Răspunde

    Pana sa ajungi sa citezi din articol ,citeste mai bine titlul articolului , cu neuronii la care faci referire ! Mi-am tot zis sa nu-ti dau atentie , insa aerele tale de…… superioritate nu le pot inghiti ( trasatura caracteristica cuiva……. gasesti pe wikipedia, de unde ai luat informatiile despre Eagles )! Probabil tu nu gresesti niciodata – cand scrii in graba si nu mai recitesti textul- esti o somitate , ce mai !

  14. Rodica Răspunde

    Am uitat , cand mai deschizi wikipedia , citeste si treaba cu solstitiile si echinoctiile , observ ca incurci ziua copilului cu prima zi de vara !

    • Unu' Răspunde

      Doamne, bubuie prostia-n tine!

      • y Răspunde

        Era serialul ăla cehoslovac ”Spital la maginea orașului” din anii 80 cu doctorul Strossmeyer. Dacă bine țin minte el zicea căte asistenta șefă că dacă prostia ar durea ea ar țipa.
        Scuze pentru eventualele dezacorduri.

    • Unu' Răspunde

      Uite, ca să nu te superi pe mine, încerc a te dezambiguiza:
      – 1 Martie este prima zi de primăvară CALENDARISTICĂ;
      – 1 Iunie este prima zi de vară CALENDARISTICĂ;
      – 1 Septembrie este prima zi de toamnă CALENDARISTICĂ;
      – 1 Decembrie este prima zi de iarnă CALENDARISTICĂ;
      Solstițiile și echinocțiile (câte două la număr din fiecare, musai anual!) sunt începuturile anotimpurilor astronomice!
      Dacă vre-unul din termeni îți este necunoscut/neclar/ambiguu, folosește cu încredere DEX-ul sau Wikipedia!
      Așa că, până nu-i târziu, mulțumește-i omului, că a fost binevoitor cu tine!

  15. Norick Răspunde

    Mersi baieți pentru ajutor, dar chiar nu ai cu cine discuta. Cred, ca și Dl Enătescu ar ceda la sfârșit.
    Măcar în sfârșit a scris corect numele formației Eagles .. ☺️ ?
    Și ea vorbește de wikipedia??? ? ? ☺️ ?

  16. Norick Răspunde

    P. S. Și oricum nu ea este de vină, ci infrastructura. I-a dat posibilitatea de ajunge în oraș… ☺️ ? ? ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.