Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

FOTO&VIDEO. Moment spectaculos, la Zilele Orașului! A lăsat scena și a cântat între sătmăreni

Petrică Mureșan, cel mai îndrăgit artist de muzică populară din municipiul Satu Mare a făcut un spectacol de zile mari, astăzi, în centrul orașului.

Îndrăgitul interpret a cântat pe scenă alături de formația sa imnul Centenarului din județul Satu Mare, piesa Io-s român, nu mi-i rușine, după care interpretul a coborât de pe scena și și-a continuat concertul efectiv în mijlocul sătmărenilor. Inspirat, sunetistul i-a adus o cutie pentru tehnică muzicală pe care Petrică Mureșan s-a urcat și și-a continuat spectacolul.

Sătmărenii, prezenți în număr foarte mare, au cântat alături de Petrică Mureșan atât piesele sale proprii, cât și melodii arhicunoscute din folclorul românesc.

3 comentarii

  1. Ana Poda Răspunde

    ”Moment spectaculos” , ”A lăsat scena și a cântat între sătmăreni” !! Ouaaauuu !! Sigur,exista un lant uman in jurul lui, format din cele 25 de garzi de corp ale ”vedetei” !! Michael Jackson fix pix !!

  2. Arsenie Boca Răspunde

    O foame de “artist”

  3. Unu Răspunde

    Cu adevarat spectaculos, pacat că nu am știut că va proceda așa că nu aș fi ratat sub nicio formă “pogorârea printre pământeni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.