Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Intervenţii ciudate ale jandarmilor. Chemaţi să alunge câini şi şerpi!

Jandarmii sătmăreni au fost puşi în primele patru luni în mai multe situaţii ciudate. Şeful Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare, Ovidiu Popa, a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă că au fost chemaţi fie să alunge câini din faţa unei locuinţe, fie să alunge un şarpe dintr-un “garaj”.

Nu de puţine ori, jandarmii au fost chemaţi să asigure paza ambulanţierilor în cazul unor persoane muşcate de câine. Problema încă nu a fost rezolvată în municipiu.

“Aşteptăm să primim armele tranchilizante pentru a interveni în cazul în care animalul este periculos şi să vedem în procedurile de intervenţie în astfel de situaţii dacă nu e va permite să folosim şi arma tranchilizantă. Mă gândesc doar la situaţii în care câinele este periculos. Am avut solicitare în cursul unei zile de la un cetăţean care are un şarpe în garaj. L-am întrebat dacă are posibilitatea de a intra şi a ieşi şi a spus că nu are niciun perete lateral, doar el îi spune garaj. Avem situaţii ciudate de solicitare la intervenţii”, a declarat Popa.

O altă situaţie a fost la Carei, când un câine maidanez a sărit la persoana care l-a hrănit timp de o săptămână. În acest caz, jandarmii au reuşit să îndepărteze câinele cu mâncare.

 

3 comentarii

  1. Ana Poda Răspunde

    Serios ??!!! Mai bine taceau dreaq din gura,ca se fac de ras !! Pandesc prostituate in ”exercitiul functiunii”,si le amendeaza,asta fac !!

  2. Florin Răspunde

    Să se ocupe de lucruri serioase nu de toate prostiile, fermitate și legea aplicată, nu câini, mâțe, șerpi și alte măgării !!!

  3. avocat Răspunde

    La ce misiuni complicate si periculoase desfasoara isi merita cu prisosinta salariile, indemnizatiile si mai ales pensiile ” speciale:.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.