Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Kereskenyi: Nu s-a făcut nicio înțelegere cu PSD. Poate au înțeles greșit

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi într-o conferință de presă că nu s-a făcut nicio înțelegere cu UDMR, astfel încât toate informațiile apărute în presă ar fi speculații.

”Într-adevăr au existat şi există discuții cu PSD așa cum au existat de-a lungul celor 27 de ani cu toate celelalte formaţiuni politice. Noi am luat act de doleanțele PSD, însă discuțiile s-au cam oprit. Deci nu s-a luat nicio decizie, nu s-a făcut nicio înțelegere. Poate că unii au înțeles greșit acest mesaj sau acea discuţie. La Consiliul Județean este un post vacant în locul regretatului Alexandru Panea, dar la nivelul Consiliului Local există la ora actuală o coaliție funcțională între UDMR şi PNL, repet, funcţională, care de după alegeri, din 2016 și astăzi funcționează. Tot timpul este loc şi de mai bine și coalițiile trebuie periodic analizate, îmbunătățite, sau se pot întâmpla lucruri, atât la nivel naţional cât şi local, după care se impun anumite schimbări. Eu nu știu de existenţa unor schimbări majore în ultima perioadă că s-ar impune anumite modificări la nivel local. (…) Eu aşa văd că aceste discuţii sunt tematizate şi sunt aduse în faţa opiniei publice de PSD. Discută mai mult între ei de acest parteneriat şi de anumite schimbări şi încearcă să dea nişte mesaje nu ştiu cui, dar în niciun caz nouă. Eu chiar nu înţeleg. Ce se întâmplă la nu prea se face în rândul organizațiilor politice cât de cât serioase”, a declarat Kereskenyi Gabor, primarul municipiului Satu Mare.

El a subliniat că UDMR și-a respectat întotdeauna partenerii de coaliție. Primarul a precizat că a înțeles solicitarea de la PSD, dar nu a înțeles care ar fi beneficiul PSD-UDMR și cel al comunității.

 

14 comentarii

  1. Nenea Csabi Răspunde

    D’apoi nici nu credem c-au existat discutii cu PSD. Nu-i asa, Kereshenyi Sanyi?
    Coalinie cu PNL? Hej, fiju, … vagy? Baga totusi ceva ce poate sa fie crezut de ….
    Intrebam pe … Dragnea, hej!

  2. Macsim Răspunde

    Vrea Govor sa isi impuna oamenii, ca deja se goleste sacul de bani strans de la Tehnic Asis si fratii Soos!!!!!! Romanica lui Dragnea trebuie sa fure incontinuare, prin Govor, Fedorca , Bran si toata ciuma rosie!

  3. Frusina Fleasca Răspunde

    De cand un cacat de asociatie culturala face jocuri politice ???

  4. Badescu Răspunde

    De vreo 25 de ani, din pacate! Prostii zonei, nu sunt ei! Asa ne trebuie daca suntem o adunatura de gaste!

  5. y Răspunde

    Sunteți gaste ,asta este !

  6. Ghitzucă lu flore Răspunde

    No, nu i bai,mere toderaș și manuelita la o pălincă ș o pită cu fainoșag șo țin asa vro 6 ani si porma mai vedem

  7. Gigi Mateias Răspunde

    Bine ai punctat Gaborica! Puie Msd! Ciuma rosie

  8. Gigi Răspunde

    Ei na bravos națiune.Madam Fedorca ce mai spune halal presedinte ungurii își bat joc de ei se joacă dea șoarecele și pisica. Vai de el PSD sunteti de ris cu asemenea șefi îi doare în cur de satmareni veti fi vai de voi.

  9. figaro Răspunde

    Curat murdar, coane Fanica! Nu s-a schimbat nimic… toate-s la fel. Fiecare minte, fiecare incearca sa obtina mai mult. Si toate astea pe spatele nostru, folosindu-ne, mintindu-ne. Nu cred ca ne vom face bine in veci. E in gena noastra sa fim asa…

  10. Ana Poda Răspunde

    UDMR-istii, cand au vazut pe cine vor sa puna,s-au razgandit sa le mai dea functiile !!Ce-l recomanda,de exemplu,pe Neculai moldoveanul, pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean ??Doar ca este,intamplator, ”latifundiar”?Doar ca sotia celui care l-a propus si sustinut este din zona ”latifundiarilor” ??Doar ca a fost ”plotoner” la poarta politiei satu mare ?Astea-i sunt ”calitatile” ?Dspre cei propusi pentru primarie nici nu mai vorbesc !!Cred ca de-aia e judetul Satu Mare asa cum e,ca s-au perindat mereu pe functii de conducere persoane fara experienta administrativa,persoane care au ”periat” sefii de la bucuresti,care au sarit cu ”cascaval” atunci cand l-i s-a cerut,iar cand a fost nevoie de investitii in judet,le-au intors spatele !!Cei care au ajuns ce-au ajuns ne cred chiar prosti,adica noi nu stim cum au ajuns si de unde au pornit ???

  11. Csabi Răspunde

    Nimic nu e gratis!

  12. Norbi Răspunde

    Voiam pe Eniko si pe Manuela

  13. Ionut Răspunde

    Daca le aproba pesedistii din Guvern un proiect important, PSD va avea cel putin un viceprimar.

  14. Rodica Răspunde

    Zi zau cu limba scoasa ca n-aveti nici o intelegere cu celelalte gunoaie de la psd! Da cine va crede ? Nu va mai raciti gura de pomana , ca oricum nu prezentati credibilitate ! Voi nu dati nimic fara sa cereti si sa obtineti ceva la schimb , ceilalti si-ar vinde si mama pentru a prinde ciolanul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.