Ultima actualizare: azi, 22:11

Locale

Tinerii sătmăreni, invitați de Primăria Satu Mare să identifice problemele orașului

Dezvoltarea orașelor prin tineri reprezintă în viziunea noastră un obiectiv primordial pentru municipiul Satu Mare și viitorul său. Primăria Municipiului Satu Mare în colaborare cu Grupul PONT, inițiatorul proiectului Com’On România, invită tinerii cu vârste cuprinse între 14-29 de ani la o nouă consultare Com’ON Cafe@Satu Mare unde vor putea să se gândească împreună la soluții ale problemelor identificate în prima consultare și să discute, ce poate face fiecare pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a orașului.

Astfel, vineri, 18 mai, începând cu ora 18.00, toți cei care cred că au de oferit ceva acestui oraș și doresc să se implice în dezvoltarea lui pot participa la dezbaterea organizată la Casa Meșteșugarilor.

Formatul evenimentului de tip World Café este de maxim 120 minute. Participanții vor discuta în grupuri mici, timp de 30 de minute, pe baza a 3 subiecte. În timpul evenimentului, voluntari numiți harvesteri vor aduna idei și le vor proiecta, astfel participanții vor putea vedea, în timp real, ce se discută în alte grupuri.

La sfârșit oricine va avea ocazia să se urce pe un podium imaginar și să-și împărtășească gândurile public. Ideile, propunerile vor fi centralizate și publicate, respectiv transmise factorilor de decizie.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului satu Mare

 

6 comentarii

 1. Roza Răspunde

  Poate ar trebui consultați si tinerii care aruncă ambalaje mucuri de țigară și doze goale de orice în preajma emblemei orașului Turnul Pompierilor! Poate ar trebui consultați si cei de la Poliția Locală care nu iau măsuri?

 2. eli Răspunde

  Felicitari pentru organizarea unui astfel de eveniment

 3. Roza Răspunde

  Pe de altă parte este o inițiativă bine venită care va responsabiliza. Sa speram!

 4. cârcotaş Răspunde

  În sfârşit cineva,din primărie probabil,şi-a dat seama că problemele trebuie identificate şi apoi rezolvate.Săracii au mers zilnic la serviciu,au luat bănocii,dar n-au ştiut de ce.Acuma nu că nu puteau fi identificate problemele de seniorii de pe forumul portalsm dar ăştia mai puteau strecura câte o înjurătură sau câte un reproş printre identificări de probleme.

 5. cetatean Răspunde

  Multe, multe din problemele orașului sunt identificate, dar NU LE REZOLVĂ nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.