Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO. Coadă kilometrică la Petea. Camioanele așteaptă de aseară

Încă o sărbătoare, încă o interdicţie şi încă o coadă kilometrică de camioane la Petea. Sute de TIR-uri au stat într-o coloană uriaşă în zona frontierei după ce minivacanța de 1 Mai a „paralizat” traficul greu în Ungaria.

Reamintim că autoritățile din Ungaria au interzis circulaţia autovehiculelor cu o masă mai mare de 7,5 tone în minivacanța de 1 Mai și au ridicat interdicția doar marți noaptea, în jurul orei 23:00. Doar că, până atunci, sute de şoferi erau deja ajunşi la Petea şi stăteau în coloană pentru a ieşi din România. Cum controalele nu au fost atât de rapide precum şoferii care au venit la graniţă, s-a format o coadă uriaşă.

Conform siteului Poliţiei de Frontieră, la Vama Petea s-a instituit codul roșu. Pe sensul de ieşire din țară, timpii de aşteptare  anunţaţi pentru camioane sunt de cel puțin 180 de minute!

4 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Șoferii de camioane sunt tâmpiți? Cum naiba de nu înțeleg un lucru simplu?
    Te doare mintea!
    Și tot ei fac scandal!

    • Norick Răspunde

      Nu şoferii sunt de vină. Ei doar execută ordinul primit din centrul logistic. Na , acolo pe nimeni nu-l interesează cât se stă în vamă… Şi evident ei din birou n-au permis de conducere nici pentru trotinetă…( sigur , sunt şi excepţii) :-)))

  2. Radu Răspunde

    In 80% din Europa, este interzis circuatia camioanelor peste 7.5 tone in week end si sarbatori legale. Romania nu are o asftel de lege, motiv pentru care soferii merg exact pana la vama si blocheaza acolo in loc sa isi caute o parcare in alta zona.

    • y Răspunde

      Bine zici. Eu doar aș fi curios cine drq și mai ales unde drq se ducea ieri pe la ora 10.30 cu camionul cu porcii pe Goga. Mersi de miros. S-a gătat materialul pentru mici la Unicarm? Dacă vrem o țară ca afară atunci e bine de știut că afară astfel de lucruri nu se fac. Era zi nelucrătoare. Dacă noi nu ne respectăm între noi la un nivel minim ce așteptăm de la alții?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.