Ultima actualizare: azi, 14:11
Locale

Zborul Satu Mare – Londra a fost amânat. Defecțiuni tehnice la aeronava Wizz Air

Zborul Satu Mare – Londra care trebuia să pornească vineri seara de pe aeroportul Internaţional Satu Mare a fost amânat. Se pare că defecţiunile tehnice depistate la aeronavă i-a făcut pe cei de la Wizz Air să oprească avionul la sol şi să amâne cursa. 

„Au fost ceva probleme, echipa tehnică a venit, a verificat şi a remediat defecţiunile. Cursa s-a amânat până astăzi, când va decola în jurul orei 11. Au fost 220 de persoane care trebuiau să zboare spre Londra, în funcţie de provenienţa lor, le-a fost asigurată cazare la hotel de către cei de la Wizz Air”, a afirmat directorul Aeroportului Internaţional Satu Mare, Ioan Fechete.

Este primul astfel de incident care are loc la Satu Mare de când a fost introdusă cursa către Londra. Aceasta are loc de două ori pe săptămână, respectiv lunea şi vinerea. Reprezentanţii companiei se declară mulţumiţi de gradul de ocupare al avionului în cadrul acestor curse, având în plan să mai introducă o nouă cursă, destinaţia fiind încă necunoscută.

Echipa tehnică a celor de la Wizz Air a remediat probleme şi zborul va avea loc în cursul zilei de sâmbătă. 220 de pasageri au fost întorşi din drum.

Sursa – Adevarul

2 comentarii

  1. MAE Răspunde

    Au avut chef de o palincă și au inventat o defecțiune !!!!,si apoi o venit echipa de intervenție transurban și o rezolvat defecțiunea !!!!

  2. DRIVER Răspunde

    Corect zis…
    Firma de rahat..
    …dar este ieftin…hai la zbor Târaniilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.