Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Centru Olimpic de Lupte, inaugurat de ministrul Ioana Bran, la Mădăras

În această după-amiază, în orașul Ardud a avut loc o premieră pentru sportul sătmărean, și anume deschiderea Centrului de pregătire olimpic de lupte greco-romane, cadeți. Noul centru olimpic, primul de altfel din județul Satu Mare, se află în Sala de lupte din localitatea Mădăras.

La eveniment au participat ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, primarul orașului Ardud, Ovidiu Marius Duma și alte oficialități din domeniul sportului și nu numai.

,,Țin să vă spun că acest centru olimpic de la Mădăras este un centru care are o importanță națională. Satu Mare are câteva sporturi emblematice, printre care secția de lupte greco-romane. Vorbim de un sport care a dat nume și care a adus premii naționale, europene și mondiale’‘, a declarat ministru Tineretului și Sportului, Ioana Bran.

,,Putem să vă prezentăm acest centru olimpic de la Mădăras, care este un centru unicat în județul Satu Mare și pentru care, nu doar noi, ci întreg Sătmarul se poate mândri. a declarat primarul orașului Ardud”, Ovidiu Duma.

 

5 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Da, consilierul ministresei nu se mai trage în poză?

  2. Macsim Răspunde

    Duma si Tudorel merita sa stea la aceea masa, restul nici nu stiu cu ce se mananca acest sport, defapt in general!

  3. y Răspunde

    După ce că unii și-au sacrificat timpul și sănătatea pentru acest sport, care acum aprox.10 ani nu era nicăieri iar acum avem un potențial candidat la Olimpiada de la Tokyo 2020 ( a nu se confunda cu 20.20-ul secretarei/prim-ministru a lui Dragnea) se găsește duduia asta sătmăreancă/încă ministră peste sporturi la tăiat panglici! Revoltător! O fi venit să vadă cum se poate distruge și asta? Cine știe? Că deocamdată n-am aflat nimic pozitiv despre dânsa. Aaaa, a fost la vecini că Baia Mare a devenit capitala tineretului un an! Erau și acolo niște panglici încă întregi, netăiate. Cinste antrenorilor și primarului Duma! Restul …….

  4. amin Răspunde

    centru e deschis de citeva luni pacat ca a trebuit sa fie festivitate speciala pentru ministreasa. dar pe govor nu l-ati fotografiat ca ii tine trena ministresei si a fost acolo. se anunta lupte crincene in psd govor contra fedorca ai ai aiiiiiiiiii

  5. peste Răspunde

    asta dupa ce a inchis sectia de scrima…? Si vorbim de sporturi cu traditie la Satu Mare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.