Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

A fost emisă autorizația de construire pentru Centura Sătmarului. Marți se predă constructorului

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a anunțat că firma care se va ocupa de Centura Sătmarului a obținut autorizația de construcție, iar astfel, în data de 28 iunie, se va preda, oficial, amplasamentul centurii.

Pataki a mai spus că nu mai există niciun fel de impediment în ceea ce privește construirea Centurii, iar unul dintre cele mai așteptate obiective va avea sorți de izbândă.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime totală de 13,572 km din care drum cu două benzi 5,6 km,cu o lățime de 10 metri, iar drum cu patru benzi 7,972 km, cu o lățime de 18,5 metri. Traseul centurii municipiului Satu Mare începe din DN 19A și are o direcție S-N de la limita vestică a Parcului Industrial Sud Satu Mare, va trece pârâul Homorodul Vechi, calea ferată Oradea-Halmeu și se va intersecta cu DN19.

9 comentarii

  1. Nha Răspunde

    si pana acum ? au lucrat ilegal ?

  2. y Răspunde

    D-l Pataki a anunțat cu tam-tam că nu mai este nici un impediment pentru demararea și finalizarea proiectului. Aștept cu nerăbdare să văd cât de inventiv este executantul cu găsirea de impedimente.

  3. Dac Bulibas Alupigus Răspunde

    Deci e bun PSD-ul,nu ???Kkamas pe toti ”rezistii” in frunte cu prostolaul iohanis !!!

    • Vlad Monea Răspunde

      Ba agramatule! N-am niciun chef sa te jignesc, da’ am o pofta nebuna sa te bat pana iti fluiera copii de spaima. Da-ti numele, muistule, daca ai curajul, si hai sa-i rup coloana, futu-ti natia ma-tii de jeg pesedist ce esti.

    • Unu' Răspunde

      E bun! De îngropat!

  4. Dac Bulibas Alupigus Răspunde

    Agramată a fost mă-ta cand te-a făcut pe gură iar tu ai iesit prin dos,in loc să te vomite la wc !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.