Ultima actualizare: ieri, 22:09
Locale

Oameni pentru oameni! Polițiștii de frontieră au participat la o acțiune de donare de sânge

În data de 20 iunie a.c., în cadrul unei campanii inițiate de către Primăria Tarna Mare și Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, mai mulți polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tarna Mare au donat sânge, oferind astfel o șansă la viață persoanelor aflate în dificultate.

Cunoscând cât de mare este nevoia de sânge în unitățile spitalicești, polițiștii de frontieră au hotărât  să se alăture acestei acțiuni. Apelul a fost făcut către toți polițiștii de frontieră din Tarna Mare și chiar din primele zile, 15 de polițiști de frontieră s-au înscris în rândul donatorilor.

Nu este prima activitate de acest gen desfășurată la nivelul inspectoratului și cu siguranță nu va fi nici ultima, iar de fiecare data vom răspunde pozitiv acestor solicitări deoarece prin acțiunile noastre vom putea fi alături de cei care au nevoie de noi.

Sursa – Poliția de Frontieră

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
MEMORIU. Asistenţii maternali se revoltă: Cum să creşti un copil cu 600 lei/lună?

Sindicatul Asistenţilor Personali, Maternali şi Sociali din Satu Mare, reprezentat prin preşedintele Cartel Alfa Satu Mare, Vasile Dârle, a înaintat...

Închide