Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Blocaj la oră de vârf, creat chiar de Poliția Rutieră. Șoferi obligaţi să încalce regulile de circulație

Pentru combaterea conducerii vehiculelor sub influența alcoolului, Poliția Rutieră a organizat în această dimineaţă o amplă acţiune cu etilotestul în zona străzilor Odoreului şi Botizului, doar că acţiunea lor s-a dovedit a fi foarte deranjantă pentru unii şoferi care încercau să ajungă la serviciu şi să-şi lase copiii la şcoală.

Acţiunea a fost organizată înainte de ora 8,00 când traficul rutier este oricum foarte îngreunat.

“La 7:50 când trebuia să ajungem cu copilul la şcoală şi la serviciu ne-a oprit pentru fiolă, de parcă aş fi venit de la nuntă. Am suflat în etilotest, rezultatul a fost zero, nu asta a fost problema. Problema e că au făcut-o exact la ora cea mai de vârf şi au blocat jumătate din drumul Odoreului, deci ca să treacă de filtru şoferii trebuiau să treacă peste dublă linie continuă. Deci, practic, poliția te obligă să încalci regulile de circulație”, ne-a declarat un şofer revoltat.

Nimeni nu contestă utilitatea acţiunii în combaterea acestui fenomen, însă probabil unele detalii ar trebui mai bine judecate, astfel încât şoferii de bună credinţă să aibă încredere că poliţiştul este partenerul său şi nicidecum un miliţian care îi îngreunează viaţa.

6 comentarii

  1. dr storm Răspunde

    e ceva normal pt pol rutiera din sm, ieri au oprit pe podul decebal o furgoneta care transporta vaci, la fel blocaj si coada, sunt niste incapabili !

  2. Cetateanu Răspunde

    Da au oprit o camioneta cu vaci chiar in varful podului ca niste idioti in loc sa-i duca pana in prima parcare

  3. Dorel Răspunde

    Pai numa atata au invatat.

  4. cretinii Răspunde

    Fratilor nu incercati sa gasiti o explicatie logica la ce fac uniformizatii astia sunt pur si simplu niste prosti ce au ajuns politisti ca sa aibe un loc de munca sigur, salariu bun cu concedii de concedii, sporuri de sporuri si unde mai pui ca ies la pensie la 40-45 de ani tot cu pensie frumoasa ca au penzie speciala. A fost visul lor de cand erau copii ca le-a zis maicutza de la Soconzel si au ascultat-o. Dupa pensie nici dracu nu ii mai angajeaza de potenti ce sunt pe piata muncii.

  5. sulainbascula Răspunde

    Asa fac si cu cazurile nerezolvate din SM, ca doar de aia suntem pe primul loc in tara la cazuri de crime cu autor necunoscut, opresc pe strada si intreaba pe rand oamenii daca ei au fost, daca nu, te intreaba ce ai comis in ultimele 24 de ore da de o pun de un caz. Si la ora aia, ma da prosti is, de ce nu o fac noaptea, seara cand mai umbla lumea la una, doua mici, cand umbla boschetari si iti sparg masina iti fura emleme, oglinzi, ca ti si groaza sa mergi la incapabili astia sa reclami ceva. Oricum bine ca tovarasele erau rujate si apretate. Săru’ mâna

  6. dr storm Răspunde

    de angajat se angajaza la politia locala, si asa continua povestea mai departe( incompetenti si prosti)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.