Ultima actualizare: azi, 18:10

Locale

Clădirea Poștei ar putea intra în reabilitare în acest an

Deputatul Magyar Lóránd a obținut un răspuns încurajator din partea Ministerului Comunicațiilor și a conducerii Poșetei Române privind reabilitarea clădirii Oficiului Poștal nr.1 din Satu Mare. Problema a fost ridicată de Magyar Lóránd printr-o întrebare adesată ministrului Petru Bogdan Cojocaru.

În răspunsul primit de deputatul sătmărean, conducerea Poștei Române a anunțat că renovarea clădirii Palatului Poștei din Satu Mare ar putea începe chiar în 2018!

„Este încurajator faptul că în răspunsul primit din partea conducerii Poștei Române, planul de investiții pe acest an include și renovarea clădirii Palatului Poștal. Din păcate în răspuns se lasă de înțeles că toate aceste lucrări vor fi efectuate în limita fondurilor disponibile”, a declarat Magyar Lóránd.

În răspunsul oferit de ministrul comunicațiilor, Petru Bogdan Cojocaru l-a citat pe Costin Tudor, șeful Serviciului Poștal Român din cadrul ministerului, conform căruia planul de investiții pe anul 2018 a Poștei Române include renovarea și modernizarea Oficiului Poștal Nr. 1 situat pe strada Mihai Viteazul nr. 2.

Poșta Română menționează și faptul că în anul 2016, au fost efectuate lucrări parțiale de renovare și o ajustare a rețelei de încălzire a clădirii în vederea asiguării unor condiții mai bune atât clienților, cât și angajaților.

Clădirea, cunoscută de sătmăreni ca Palatul Poștei, este una dintre cele mai frumoase clădiri ale municipiului, însă în ultimii 25 de ani au existat doar promisiuni cu privire la renovare, clădirea aflându-se în prezent într-o stare avansată de degradare.

2 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Sa speram ca tot firmele lui …… Tarr vor castiga licitatia ! Sau se merge fara ? Nu ca sunt curioasa , dar as vrea sa stiu !

    • Unu' Răspunde

      Doamne ajută! Ce au făcut până acum, pare de calitate!
      Vorba aia, măcar mai mișcă ceva și în orașul ăsta, că pe vremea guvernării psd-alde (2012-2016) ioc investiții, doar furat una bucată pistă de biciclete și transformată în parcare privată pentru cabinetele medicale ale lui dorel-de-sătmar – cel mai prost primar din istoria orașului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.