Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTOGALERIE. Spitalul Județean Satu Mare a primit o nouă ambulanță performantă

Sătmarul a primit astăzi, marți, 5 iunie, vizita unei delegații din Germania, iar datorită parteneriatului cu Crucea Roșie din Germania, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a fost dotat cu o nouă ambulanță performantă. 

La evenimentul de astăzi, în cadrul căruia reprezentanții Crucii Roșii Germania au predat conducerii Spitalului Județean cheile ambulanței, au participat, printre alții, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, respectiv directorul SJU, Adrian Marc. Este a doua autosanitară oferită de Crucea Roșie din Germania Spitalului Județean Satu Mare.

Prin dotarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare cu salvarea primită de la reprezentanții Crucii Rosii din Germania, unitatea face un nou pas spre adaptarea serviciilor oferite  la nevoile comunității.

2 comentarii

  1. matroz Răspunde

    http://www.satumareonline.ro/cp/8/9312/O-ambulanţă-cu-echipament-ultramodern-stă-de-6-luni-în-garaj#stayhere
    Cam asa arata o ambulanta de ultima generatie aflata in exploatere la ISU Satu Mare!Facand abstractie de cine o populeaza,e de vazut dotarea sa.Si uitat-va la goliciunea celei primite in dar.Nemtii au ramas cam tot in anii 90 cand ne bagau pe gat toate gioarsele.Dar cum calul de pomana nu se cauta in gura…va sta si asta pe dreapta in garajul SAJ.

  2. asdg Răspunde

    Sa nu va mirati cand va lua foc si asta ca si gunoaiele de la transurban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.