Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Atenție unde vă lăsați mașina. Un supermarket vă blochează roata!

Supermarketul Kaufland din Satu Mare ,,i-a pus la respect” pe șoferii care și-au uitat mașinile în parcarea magazinului. Oamenii s-au trezit cu roata blocată și cu o amendă frumușică pe parbriz.

Șoferii care și-au lăsat mașinile în parcarea supermarketului mai mult de două ore au fost taxați imediat: roțile autoturismelor au fost blocate iar pentru deblocare, proprietarii trebuie să scoată din buzunare nu mai puțin de 100 de lei.

 

19 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Smartul are culoarea neagra…. dar no comment :-))) Agentii de paza si inteligenta sunt 2 lucruri diferite si paralele… 🙂 Evident cu scuzele de rigoare pentru exceptii… 😉

  2. Jóska Răspunde

    Ar fi cazul si la Carrefour sa faca asa!E plina parcarea cu masinile locatarilor din preajma!

  3. y Răspunde

    Când s-a construit Kauflandul s-au angajat că pun la dispoziție un număr de parcări pentru cei riverani având în vedere că în parcarea de la Burdea s-a construit stația OMV care s-a demolat între timp. Era vorba totuși de un minus de 200 locuri dacă nu mai mult. Na, au uitat și ei! În schimb e OK că îi amendează pe cei care își ”parchează” mașinile pentru vânzare nu cu orele ci cu săptămânile, zici că e piață auto.
    Dar eu aș vrea să văd ce face Primăria cu ”mall”-ul lui Bud de la Piața Mare care a desființat niște locuri de parcare amenajate într-un loc foarte OK și din bani publici. Și acolo era o înțelegere în scris între părți. În acest caz Bud nu respectă ce a semnat.

  4. GELU Răspunde

    100 ron prea putin ….trebuia cel putin 400 ron….

  5. Jan Răspunde

    In concluzie , ocoliti Kaufland-ul .
    La citiva pasi este Lidl.
    Asta bineinteles pina se finalizeaza Mall-ul, ca dupa aceea…

  6. M Răspunde

    un flex si gata.

    • Norick Răspunde

      Flex cu acumulator Li-ion …. :-))
      P.S. dar trebe si vreo doi deţi , să nu-ţi mai tremură mâna – altfel o tai şi cauciucul… :-))))

      • matroz Răspunde

        @Norik:daca-o tai,o tai…Ce sa-i faci?Weekendul asta vezi sa fie …fain .?

        • Norick Răspunde

          @matroz :
          Te-ai facut poet, sau preot
          Iti doresc un weekend PLACUT… ☺️ ? ?

      • y Răspunde

        @Norick, acum s-a dus soția la Kaufland la niște cumpărături cu socrul. A zis că va anunța la intrare că are un flex în portbagaj pentru astfel de cazuri. Că nu se știe niciodată.

        • Norick Răspunde

          @y: am trecut și eu astăzi prin zonă. Cele 2 mașini încă erau blocate. ☺️
          Smartu’ alb și passatul negru… ☺️ ?

          • y

            @Norick, probabil ăștia de la Kaufland vor să plătim pentru parcare ca și în cazul parcărilor ”amenajate” de la Primărie ??
            Dar știi, mă gândesc, ce poate face Kaufland dacă chiar vine unul cu flexu și taie minunea aia de blocare a roții. E parcare privată, știu, dar nu știu dacă asta îi dă dreptul la asemenea măsuri. Regulamentul lui interior de pește prăjit nu este lege. Poliția rutieră nu are treabă așa că cel mult poate să facă un dosar pentru distrugere. Cei de la poliție se vor distra puțin, îi dau o amendă omului, maxim, iar clientul cu mașina în veci nu mai cumpără la Kaufland. Logică tare ca țeasta de bivol.
            Dar când o acțiune asemănătoare și la Carefour. Acolo știu o mașină care stă în același loc de cel puțin 10 ani. Și sigur nu se mișcă pentru că în spatele lui a crescut un copac mai mic în mijlocul parcării prin asfalt.

  7. y Răspunde

    Nu vă agitați tare! Când se va deschide mall-ul lui NEPI Kaufland va da anunț la ziare că oferă parcare gratuită și pe termen nelimitat. Doar-doar va trece pragul și la ei cineva, poate un cumpărător-doi!

  8. matroz Răspunde

    @y:am mai vazut minunea asta in Cluj la un Penny.Spunea colega mea ca a stat ceva mai mult de doua ore in magazin si aiurea.Culmea era ca i-au si ridicat-o si transportat-o la loc cu verdeata ,marcat,protejat si platit!Nu vad de ce s-ar implica niscaiva organe in asa ceva.Ori e propietate ori domeniu public!Eu l-as taia indiscutabil,macar de dragul artei!Sau poate le tine pana isi schimba culoarea sa-i faca pe plac lui Norik!!!!
    Mai degraba cred ca e promo!!!

  9. Norick Răspunde

    ☺️ ? ? Aveți dreptate, dar din păcate nu voi faceți regulile.. ☺️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.