Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Se modernizează baza sportivă ,,Dinamo”. Centru de pregătire ultramodern la Satu Mare

Federația Română de Fotbal (FRF), în parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv și municipiul Satu Mare, vor pune bazele unui centru sportiv modern, care va înlocui întreaga zonă a stadionului Dinamo. 

„Am făcut un mare pas înainte privind reabilitarea bazei sportive ”Dinamo”. În baza acestui parteneriat vom amenaja un teren sintetic de dimensiuni regulamentare, vom reabilita pista de atletism și vom moderniza vestiarele”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Proiectul de hotărâre privind contractul de asociere între municipiul Satu Mare, Liceul cu Program Sportiv și Federația Română de Fotbal a fost aprobat ieri, 31 mai, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Satu Mare.

7 comentarii

  1. Covrig Gelu Răspunde

    Daca toate acestea se concretizeaza,respectiv pasarela peste Somes,sala sporturilor,baza dinamo,etc.,apoi clar il votez pe Kereskenyi pentru un nou mandat !!

    • y Răspunde

      Vezi că ai uitat de pistele de bițigli. Dacă astea sunt condițiile tale să-l votezi apoi clar a pierdut Mr. K un vot. Îți spun eu de pe acuma că vor interveni chestii neprevăzute. Că așa e pe la noi. Așa că mai bine caută-ți alt candidat. Le găsești la capitolul promisiuni sforăitoare, neonorate. Sunt mulți acolo.

      • Covrig Gelu Răspunde

        Pe Coica,cel care da vina pe Dragnea pentru ”insuccesele” sale,sigur nu-l voi mai vota !!M-a ”convins” cu ce poate in mandatul trecut !! Asa ca ar fi mai bine sa se abtina in a-si incerca din nou norocul !!

  2. Ardelean Răspunde

    Poate polgaru, cu ajutorul gumisului si a citimanajerului repara gtoapa din podu reabilitat pe o parte. Ca daca reuseste atat pana la final de mandat, io il votez. Ca deja si asta ar fi o performanta pentru el.

  3. unumaibun' Răspunde

    Avem nevoie si noi de un Obama la noi la Primaria Satu Mare , poate un astfel de primar o sa faca diferenta…=)

    • Covrig Gelu Răspunde

      Omologul lui Obama in Satu Mare,dacă e sa ne raportăm cat de cat la culoare, este Ignac Horvat !! Pe ăsta il vrei primar ??Eu il cunosc pe ”punjab-ist”,si nu stiu dacă ar face fată la primărie !!

  4. Bianca Răspunde

    Sa vina Scoica!!!! Dar ministra lui Dragnea, nu face nimic pentru Satu Mare??? Bine, bine.. altceva in afara de a primi salariul de ministru!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.