Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

FOTO. Bărbat surprins dormind pe asfalt, pe o stradă inundată!

Imagine incredibilă surprinsă în această după-amiază, în municipiul Satu Mare. După ploaia care a făcut ravagii în Sătmar, un bărbat a decis să tragă un pui de somn direct pe asfalt, pe o stradă inundată.

Poza a fost făcută de un sătmărean, pe strada Alecu Russo din municipiul Satu Mare. Acesta spune că bărbatul întins pe asfalt ,,a căzut”, cel mai probabil, ,,lovit” de efectul alcoolului pe care l-ar fi consumat în această după-amiază.

30 comentarii

  1. s.m. Răspunde

    Pare a fi PSD-ist.
    Acest Domn, acuma a ajuns de la Bucuresti de la mitingul organizat de PSD?
    Tipic,votantul lui Dragnea(PSD) se vede in aceste poze.
    Trist!!!

    • Andrei Baciu Răspunde

      Gresit !! Este unul dintre cei 10 protestatari #rezist care,din cauza spirtului sanitar pe care l-a baut nediluat, nu a mai reusit sa ajunga sub stadionul UNIO,acolo unde-si au sediul !

      • Tineriada Răspunde

        E unul dintre baietii lui Firea… dupa ce au vazut cat de huiduita a fost ma-sa aseara a zis ca mai bine e copilul nimanui si doarme pe strada.

        https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/gabriela-firea-huiduita-copios-pe-arena-nationala-dupa-ce-a-urcat-pe-scena-cu-halep-video.html

        • matroz Răspunde

          @tineriada:si acum la modul serios:chiar ti-se pare de bon ton,cum au procedat bucurestenii ieri pe Arena Nationala?Eu cred ca ne paste o mare primejdie cand nu putem desparti politica de cotidian,buna cuviinta de neam prostie,intelepciunea de grobianism etc.De ce?Doar ca nu aiesit o pasenta de a transforma o sarbatoare intr-o manifestare de ura continua in Piata Victoriei?Si sa mai te si bucuri si sa postezi o asemenea marlanie,mi se pare de-a dreptul abject!
          Cu scuze ca am intervenit,stiu ca nu vei pricepe sau ca refuzi sa pricepi.Dar parca ne-am saturat de laturi turnate in capul tuturor de aceeasi batuti de soarta!?Pentru intelegere las si semnificatia :
          față de clovn

      • Diviu Lragnea Răspunde

        Uite PSD-ul cum se simte, acest Andrei de la Baciu.

      • Badea Gheorghe Răspunde

        Greșit, era pesedist! Uită-te pe pozele de la protestul #rezist și-i poți identifica pe toți, și apoi uită-te la oricare filmare de la protestul pro-corupție al lui dragnea penalul și sigur vei vedea cîteva sute sau chiar mii de ăștia!

        • y Răspunde

          Bine, bine, e pesedeu dar unde-i tricoul alb, că fără aia nu-i valabil? La spălat?

      • NASA Răspunde

        Foarte bine, Andrei Baciu, v-au invatat corect la TSD si ai retinut intocmai: spirtul nu se bea nediluat! Baiatul asta a uitat, si s-a aplecat sa bea apa din urma!

  2. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Oare de ce nu înțeleg “rezistenții” că la putere se ajunge prin vot, nu prin mitinguri? Cu mitinguri se ajunge la putere numai în statele bananiere.
    Și în SUA au fost mulți care nu au fost de acord cu alegerea domnului Trump ca Președinte, dar trebuie să respecte această decizie, căci vorbim un principiu de bază al democrației, adică respectarea votului liber exprimat al cetățenilor.
    “ARTICOLUL 61
    (1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.”
    (Constitutția României – 2003)

    • Unu' Răspunde

      Nu încerc să-ți bag nimic în cap, n-am șanse că nu e loc de doctrina pesedistă, dar voi de ce nu înțelegeți că ăștia de resiztăm nu vrem puterea!?! Noi vrem să trăim într-o țară în care hoțul e tratat ca un hoț (adică dragnea merge la răcoare!) și muncitorul e tratat cu respectul cuvenit! E greu de înțeles că ne-am săturat de mașinăriile voastre comunisto-mafiote?
      Ai sărit peste un alt articol la fel de important din constituție: art. 30, care spune astfel:
      Art. 30 – Libertatea de exprimare
      (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
      (2) Cenzura de orice fel este interzisă.

    • 007 Răspunde

      Mai cetatene turmentat,cum te-ai trezit din balta,hopa sus,dai lectii de democratie.
      Numai ca in neuronul tau mult prea obosit, dupa atatea lovituri in colturile cutiei craniene,vrei sa intelegem ca, daca au fost alesi, atunci POT FACE LEGILE cu dedicatie clara PENTRU UNII dintre ei,condamnati,cu dosare penale,puscariasi,etc,etc Si chiar mai mult decat atat,pot CONDUCE o TARA .
      Unde pe mapamond mai intalnesti asa ceva ?
      Cum te simti ca(cacofonie acceptata in contextul individului) cetatean (desigur sanatos la cap) reprezentat de acest(i) tip de indivizi ?Dar ce naiba imi bat capul cu asemenea pleava din balega istoriei ,care crede ca acesti indivizi de teapa lui ,vor pune o temelie durabila la un stat cu pretentii ?
      Turmentate,nu incerc sa te conving cu nimic ,deoarece pentru mine este foarte clar ca,,NIMENI NU S-A NASCUT ATAT DE DESTEPT CA SA CONVINGA UN PROST CA E PROST”Adica sa sustii hotii si banditii la conducerea institutiilor statului ,este atat de degradant si NEONORABIL, pentru orice BIPED, incat esti mult,mult, prea departe de sec-XXI- cu toate CARENTELE de EDUCATIE asimilate, in familie (?)* si scoala.Sau mai stii,te pomenesti ca indivizii ca tine,ne vad pe noi ceilalti…ca in povestea cu nebunii,adica ei sunt cinstiti( normali) si noi hoti (nebuni) !
      P.S.*Ma vad obligat sa-ti explic ca pe mine parintii mei de mic copil m-au educat in sensul civilizat si de respect, iar sustinerea actelor lor, si/sau asocierea cu hoti,betivi,scandalagii,ADUCE ATINGERE ONOAREI FAMILIEI NOASTRE, dar din pacate matale din ce scrii si cum gandesti,ori n-ai avut familie, ori…parintii tai se regasesc(au) printre caracterele sustinute de tine !No offence !

    • Vasile Mich Răspunde

      Ca sa inteleaga le trebuie si ceva minte,nu numai tupeu de mahala !!Eu traiesc in America iar de-astia ca #rezist-ul romanesc,aici ies zilnic pe strada,sunt un fel de gica-contra la orice, insa chiar nimeni nu-i baga in seama,si chiar nu sunt periculosi pentru ca aici nu se consuma alcool la manifestatii !

  3. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Oamenii nemanipulati inteleg ca o clasa politica nu apare asa din spuma marii, ci vom avea de ales tot dintre pesedisti si fostii pedelisti/basisti, deghizati acum in liberali.
    Cand a fost cazul de oameni politici total noi, cum e cazul cu unii din USR, acestia nu vor face decat sa repete niste sloganuri, nefiind in stare sa prezinte un discurs politic relativ coerent.
    Daca in 2012, cand Curtea Consttutionala l-a aparat pe Basescu, CCR a fost buna si corecta, atunci buna si corecta e si acuma cand aceeasi CCR cere plecarea lui Kovesi.
    Asa-zisii basisti, deghizati in rezistenti, acuza pe oamenii ce au votat PSD ca nu vor legi corecte.
    Ba tocmai ca vrem, dar vrem sa raspunda cu brutaria si Udrea, Videanu etc, nu doar politicienii pesedisti.
    Nu idealizeaza nimeni PSD, stim cine a fost Ion Iliescu, dar stim si cine sunt fostii oameni ai lui Base, cel care a spus in 2009 ca se pare ca iesim din criza, desi datele economice spuneau altceva.
    Apropo, cum de au permis perfectele legi ale lui Macovei plecarea lui Udrea din tara?

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Basisitii, adica “rezistentii” de azi, au considerat ca Romania trebuie sa inchida spitale ca sa aiba Ministerul Dezvoltarii, al lui Udrea, bani pentru telegondole si terenuri de fotbal in panta.
      Tocmai am aflat ca pleaca si Klemm, prietenul rezistentilor.

      • Tineriada Răspunde

        Manipularea ta cu spitalele e incredibila… pe vremea lui Boc Ministerul Sanatatii a apartinut PSD si UDMR, ti-am aratat asta deja, fiindca la guvernare a fost coalitie intre PSD si PDL, iar apoi intre PDL si UDMR.

        Dar nu asta e marea problema… sunteti atat de cretini incat nu vedeti ca justitia actuala ii curata si pe basisti, Udrea luand recent cu executare. Iar partidul lui basescu e cam mort politic.

        Noua clasa politica e USR si Romania Impreuna (RO+). Nimeni din aceste 2 partide nu a facut parte din PDL sau din PNL.

        • Ana Poda Răspunde

          @ Tineriada-Nu conteaza cui au apartinut spitalele in ”guvernarea boc”,pentru ca ideea cu inchiderea spitalelor si taieri de salarii oricum a fost a lui basescu,pentru ca boc nu era decat o scama pe sacoul de mariner al lui basescu,adica un zero barat !!Ca e mort partidul lui basescu iar udrea e condamnata,e alta poveste !Basescu a vrut cu orice pret sa o impuna pe udrea sef la PDL si implicit candidat al acestui partid la prezidentiale,insa ”gasca-garda veche” nu a fost de acord,astfel ca cei doi si-au creat ”un copil” al lor,PMP,un mare KKT, in speranta ca romanii vor fi la fel de prosti ca in decembrie 2004 , atunci CAND AU ALES CU CURU !!

      • Unu' Răspunde

        auzi, coaie, între #rezist și băsiști nu există nici un fel de raport de egalitate! Dar tu oricum nu înțelegi!
        Este ultimul comentariu pe care ți-l adresez, nu meriți efortul de a te băga în seamă!
        Ești praf!

    • Tineriada Răspunde

      Parlamentul nu a respectat decizia CCR din 2012, cu privire la faptul ca rezultatul Referendumului din 2009 TREBUIE APLICAT. E vorba de MAXIM 300 de Parlamentari! Avem la fel de multi precum SUA.

      • Unu' Răspunde

        Lasă-l că n-ai cu cine! El e o slugă pesedisto-aldistă, n-are idee ce înseamnă să ai discernământ și să faci ceva pentru că ȚIE așa ți se pare normal nu pentru că așa a dictat un penal!
        Ignoranța doare mai tare!

      • Ana Poda Răspunde

        Plus ERATA lui Zegrean,pentru ca clar cercopitecul trebuia demis cu cele aproape 8 milioane de voturi !!!

    • cârcotaş Răspunde

      Turmentatule!CCR a luat o decizie corectă în cazul suspendării lui Băse din 2012 prin simplul fapt că în cazul absurd(cazul limită) în care s-ar fi prezentat 3 cetăţeni la vot iar 2 ar fi votat pentru demitere ar fi avut câştig de cauză.Altfel spus orice preşedinte ar fi putut fi contestat şi demis oricând cu un nr. de voturi inferioare celui cu care a fost ales ceea ce făcea absurd procesul electoral.Sigur că au votat mulţi dar asta în faţa legii nu a contat dacă nicăieri nu se spune cât de multe voturi erau necesare demiterii.N-ai vrea să ne spui tu care era nr. acesta?2;200;5 000 000?Câţi?Cât despre PSD puteau face orice din programul politic cu care s-au prezentat la vot.Atacul la justiţie şi legile cu dedicaţie pt. infractori nu făceau parte din program.Asta este raţiunea protestului în stradă.În alte ţări se lăsa cu violenţă…dar Soros n-a fost de acord.

  4. john Răspunde

    OAMENI BUNI ,CITESC ZILNIC PORTALSM DAR COMENTARIILE LA ARTICOLUL ACESTA M-AU SOCAT.CAT DE BOLNAV SA FII SA-TI DAI CU PAREREA LA CEVA. ASTA II UN FOST PUSCARIAS ,UN NENOROCIT BLESTEMAT CARE NU FACE RAU LA NIMENI ,DOAR ITI CERE 1 LEU DE VODCA SAU O TIGARA .MAICA-SA ARE BANI CA VINDE TIGARI LA COLT,DAR NU-L SUPORTA.OVIDIU IL CHEAMA.

  5. matroz Răspunde

    Chestia cu slugile e de apreciat!Dar ce diferenta e intre o sluga pesedista -cum zic onorabilii # rezist-si una udemerista par exemple aplicata de penelisti care la insistentele ungurilor l-au executat pe Cosma,incearca acum cu Bontea primarul din Paulesti-doar pentru niste nenorocite de functii de vice ???

  6. y Răspunde

    Măi portalsm, la câte comentarii și accesări ați avut cu știrea asta căutați repede individul ăsta să aibă bani de niște amestecată! Merită !

  7. Rodica Răspunde

    Daca n-ar fi de plans aceasta situatie , atunci ar fi de ras ! Logic , nu? Am ajuns , din nefericire , un popor cu o rata crescuta a consumului de alcool , consum ce se datoreaza in mare parte situatiei economice precare , situatiei provocate de toata clasa politica de cativa ani buni , care a incurajat acest lucru ! Cred ca multi dintre noi nu cunosc realitatea crunta – au ajuns bietii oameni din cauza lipsurilor sa consume alcool sanitar si o gramada de alte porcarii contrafacute ! Mai dureros este faptul ca a crescut consumul de alcool in randul femeilor si al tinerilor ! Cine face demersurile necesare pentru a stopa acest lucru ? Incepand de la o verificare stricta a tot ce inseamna productie de alcool , comercializarea lui , si pana la infiintarea unor centre de recuperare a celor care au nevoie de sprijin ! Din pacate , nu facem nimic in acest sens , radem , comentam pe seama acestor situatii si ….. votam pensii speciale pentru toti agramatii si …. sobolanii !

    • y Răspunde

      @Rodica, chestia cu creșterea consumului de alcool și mai ales a consumului alcoolului ieftin se datorează și lipsei educației, în familie, în societate, la școală, cum vrei și care vrei. În momentul în care individul se refugiază din fața problemelor (băut fiind i se pare că problemele lui dispar) el de fapt s-a izolat de societate, e un asistat social și trăiește de pe o zi la alta. Degeaba comentăm noi, așa este. Dar ți se pare că din factorii care au puterea să facă ceva este UNA care chiar vrea să facă?

  8. Rodica Răspunde

    Pai tocmai ce spuneam , ca nu intereseaza pe nimeni acest lucru ! E-adevarat ca totul tine si de educatia primita in mediul din care provin ( familie , scoala , anturaj) , ca majoritatea lor sunt persoane instabile psihic , ca situatia precara este factorul determinant , iar societatea de care se izoleaza nu-i ajuta cu nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.