Ultima actualizare: azi, 19:39

Locale

FOTOGALERIE. Disperare pe Aeroportul Satu Mare. Compania Wizz Air vine cu mașina să depaneze un avion

Disperare pe Aeroportul Internațional din Satu Mare! Cursa Wizz Air Satu Mare – Londra a întâmpinat câteva probleme, iar oamenii au fost puși să aștepte ore în șir în aeroport. Mai mult decât atât, pentru a repara aeronava, reprezentanții companiei aeriene au trimis specialiști din Ungaria care se deplasează cu mașina pentru a rezolva problema în această noapte.

Concret, avionul ar fi trebuit să decoleze de pe Aeroportul Satu Mare la ora 20.15, însă din cauza unor defecțiuni, oamenii au fost informați că această cursă va avea o întârziere. La ce nu s-au așteptat însă oamenii este că toată treaba ar putea dura o noapte întreagă!

,,Avionul spre Luton trebuia sa decoleze la 20:15, ora Romaniei. In momentul de fata suntem in aeroport (copii mici in carucioare plangand oameni la fumat pe borduri, ca nu exista banci sa poti sta omeneste) si in jur de ora decolarii a fost anuntata o intarziere de o ora din cauza unei defectiuni tehnice. Dupa aceea au fost anuntate doua ore pt aceeasi problema. Cu 10 min in urma capitanul aeronavei a zis ca in maxim 2 ore va decola”, a declarat unul dintre pasageri, pentru Portal SM.

Acesta a mai declarat pentru Portal SM că pasagerilor le-a fost transmis faptul că defecțiunea va fi remediată de o echipă tehnică ce a pornit din Ungaria pe cale rutieră!

,,Faza cea mai ciudata este ca echipa tehnica vine din Ungaria pe cale rutiera…culmea traficului aerian…echipa tehnica foloseste calea rutiera”, a completat sătmăreanul.

7 comentarii

  1. amin Răspunde

    vai, asta s-a intimplat cu aproape doua saptamani in urma. cit dede sugaci puteti sa fiti? c

  2. Mihai Răspunde

    Pasagerii cursei trebuie sa stie ca sunt indreptatiti la compensatii financiare in cazul in care zborul lor a fost anulat sau intarziat cateva ore. O scurta cautare pe Google le va arata pasii care trebuie urmati.

  3. Lori Răspunde

    Daaa, dar astia nu vor sa plateasca absolut nimic. Eu cu aintarziatavionul.ro am reusit sa rezolv problema (intarziere de 3 ore Debrecen – Londra). Am primit 800 de euro. Eu și prietenea.

  4. gigi Răspunde

    daca ati fi zburat cu Lufthansa, Turkish Airlines, etc. v-ar fi trimis avion inlocuitor, dar zburati cu low-cost, oameni buni… Mai puneti niste sute de euro/bilet pentru o cursa spre Bucuresti/Budapesta – Londra si o sa aveti cu totul alte conditii si alt tratament…. Atata dai, atata primesti.

  5. Dorin Răspunde

    Mai stati si pe-acasa că v-ati crescut pruncii numai pe drumuri si pe la straini, parinti denaturati ce sunteri. S-au săturat strainii de noi ca de mere pădurețe. O să inbătrâniți cu hainele-n botă pt câteva mii de euro. Peste câțiva ani o să-mi dați dreptate.

    • y Răspunde

      Așa e, va fi jale peste 10-20 de ani cu generația lor și cu copiii lor crescuți ”par avion”. Dar, probabil o să stea pe capul nostru și o să aibă și atunci tot felul de mofturi. Low cost low servicii. Eu înțeleg deranjul și supărarea, am pățit-o și eu. Ce nu înțeleg oamenii că din Debrecen de unde a venit echipa nu poți trimite oamenii cu avionul. Vreo 180 km în linie dreaptă, cca 15 minute de zbor dar nu e plan de zbor aprobat plus probabil nu era avion pregătit. Până pregăteau un aparat de zbor era mai mult decât venind cu mașina.

  6. Alexa Răspunde

    Nu a fost cea mai placuta surpriza,dar,oameni buni,bucura-ti-va ca s-a observat si remediat problema decit sa se fi intimplat o nenorocire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.