Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Ciolan cu plastic la un supermarket din Satu Mare. Nici măcar nu şi-au cerut scuze!

O sătmăreancă a trăit astăzi o experienţă cu adevărat revoltătoare la un supermarket unde şi-a comandat de mâncare. Ea a primit ciolan cu plastic.

Revoltată, femeia le-a arătat angajaţilor cu ce au servit-o, dar aceştia nici nu s-au gândit să îi dea banii înapoi sau măcar să spună: Ne cerem scuze!

“Ciolan afumat la cuptor. Plastic inclus in preţ. Ni s-a spus că ne oferă altceva şi cam atât… Nici măcar un scuze nu au spus. Am zis că nu dorim altceva. Ne-au luat farfuria din mână şi cam atât a fost tot. Nici nu a fost propusă versiunea de a ne returna banii”, ne-a transmis sătmăreanca.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

3 comentarii

  1. Bahu Răspunde

    Rețetă preparată pentru acoliții lu’ Dragnea !

  2. Rodica Răspunde

    De ce credeti c-ar trebui sa-si ceara scuze ? Cand toate institutiile statului ROMAN abilitate sa verifice calitatea , originea , cantitatea si conditiile in care se prepara astfel de produse nu fac NIMIC in acest sens ! V-ati cruci daca ati afla ce mancati si in ce conditii se prepara aceste produse ! Solutia corecta este amplasarea unui punct opc+dsv acolo ( ca este vorba de Auchan) pentru siguranta noastra , a celor care consuma acolo! Sau , nu mai cumparati fratilor mancare gatita daca nu stiti in ce conditii s-a pregatit ! Sincer ,pe mine nu ma impresioneaza si nu ma convinge aparatura aceea de inox si bonetele pe cap ale celor care lucreaza acolo, fiindca nu sunt garantul unui preparat sanatos si de calitate ! De colosii astia n-au voie sa se-atinga sau sa-i amendeze ! Au protectie serioasa , nu ca cei micuti , autohtoni ! In Romania , aceeasi lege e de doua feluri , depinde pentru cine se aplica !

  3. Cacao Răspunde

    Deocamdata nu exista lege pentru calitatea produselor ci numai pe igiena asa ca pot baga ce vor in ele atat timp cat cat nu sunt alterate produsele si ingredientele. Sigur varianta mai sus amintita se incadreaza la igiena dar ca este injectata nu scrie nicaieri ca nu e voie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.