Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

FOTO. Două autoturisme căutate în Marea Britanie, descoperite la Petea și Urziceni

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit, la intrarea în țară, doi cetățeni români care conduceau două autoturisme, marca BMW X5 și Volkswagen CC, care figurau ca fiind căutate de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 23 iunie a.c., în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară cetățeanul român Vasile S., în vârstă de 43 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW X5, înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie în data de 8 iunie 2018.

Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, la volanul unui autoturism marca Volkswagen CC, înmatriculat în Marea Britanie, cetățeanul român Valeriu I., în vârstă de 28 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este căutat de către autoritățile din Marea Britanie, figurând în bazele de ca bun căutat pentru confiscare.

Autoturismele marca BMW, în valaore de 65.000 de lei, și Volkswagen CC, în valoare de 70.000 de lei, au fost indisponibilizate la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

În ambele cazuri au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Sursa – Politia de Frontiera

 

4 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Si ne mai miram si ne intrebam de ce si tem nki romanii vazuti atit de rau in toata Europa.
    De asta !!!!!!

  2. Zoltan Răspunde

    Au început deja așa zisele furturi la înțelegere și în Marea Britanie, precum în Italia

  3. Nino-nino Răspunde

    Da’ mai merge vrajeala cu tiratu’ pe asigurare?!! E veche rau faza!

  4. dr storm Răspunde

    mu sunt furturi, sunt masini luate in rate prin banca dar cei care le iau si vin cu ele in eu nu declara asta cand fac contractele, cand parasesc marea britanie vama trimit sesizari la banci care declara masinile furate, deci toate se returneaza inapoi in cateva zile dupa ce clarifica cei care le-au luat cu banca, este o stire de doi lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.